Felhő alapú professzionális pénzügyi szoftvermegoldások kisvállalkozásoknak

|

A kisvállalkozások általában azt gondolják, hogy csak nagyvállalatoknak érdemes integrált számviteli szoftvert használniuk, pedig a kisebb cégek számára is elérhetőek olyan korszerű szoftver programok, amelyek lényegesen megkönnyítik a mindennapi pénzügyi feladatok ellátását és elősegítik a megalapozott üzleti döntések meghozatalát.

Az ENIAC AB4 egy megfizethető, gyorsan bevezethető és egyszerűen kezelhető számviteli rendszer, amellyel a kis- és közepes méretű vállalkozások is könnyedén rendben tarthatják pénzügyeiket. Számlázás, könyvelés, bankolás gombnyomásra Integrált rendszerének köszönhetően, az ENIAC AB4 lehetővé teszi a pénzügyi adatok egyszeres, gyors rögzítését, digitális nyilvántartását és feldolgozását. A szoftver szkennelési és iktatási funkciója révén a cég az összes kimenő és beérkező számlát egy helyen, elektronikus formában tudja tárolni, ami jelentősen leegyszerűsíti a bizonylatok ellenőrzését, könyvelését és szükség szerinti visszakeresését. A rendszer tízféle nyelven, különböző devizanemekben képes előállítani a kimenő számlákat, automatikusan elkészíti az egyenlegértesítőket, a fizetési felszólításokat, a kompenzálásokat, a szállítóleveleket és a pénztári bizonylatokat. A program naprakészen követi a számviteli és adózási szabályok változásait, elektronikusan kommunikál a NAV ABEV- és ANYK-szoftverekkel és a Magyarországon ismert valamennyi banki rendszerrel. Vezetői döntések támogatása Egy jó vezető akkor tud megalapozott és felelősségteljes üzleti döntéseket hozni, ha pontosan ismeri cége aktuális pénzügyi, gazdasági helyzetét. A mai kiélezett piaci versenyben még a kisebb vállalkozások számára is elengedhetetlenül fontos, hogy tisztában legyenek saját pénzügyeikkel, ezért az ENIAC AB4 – a rendszerben tárolt adatok alapján – kimutatások, analitikák segítségével teszi lehetővé az adott társaság gazdasági viszonyainak nyomon követését. A szoftver kontrollingeszközei révén a különböző költségek és árbevételek alakulása profitcentrumok, költségviselők vagy költséghelyek szerinti bontásban, forintban és egyéb devizában is kimutatható és elemezhető. Igényekre szabott megoldások Az ENIAC AB4 nem hagyományos dobozos termék. Funkcióit a vállalkozás saját „ízléséhez” igazíthatja, és a cég fejlődésével a lehetőségek párhuzamosan bővíthetőek. A bővülő cégmérettel, igényekkel együtt a későbbiekben a szoftver bármikor számos modullal kiegészíthető és könnyedén beintegrálható az ENIAC OMF Ezy , vagy más nagyobb OMF vállalatirányítási rendszerbe. A hosztingszolgáltatásnak köszönhetően az ENIAC AB4 a megrendelést követően egy-két napon belül használatba vehető, további hardver- és szoftverberuházás nélkül.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.