Fenntarthatósági elismerések

|

Az ötödik, egymást követő évben is a Dow Jones Fenntarthatósági Indexében (DJSI) szerepel az SAP, a szoftveripar leginkább fenntartható vállalataként- jelentette be a német gyökerű IT-cég. Az SAP előző évhez képest növelte mutatószámait a munkaügyi gyakorlatok, a beszállítói sztenderdek, a környezetvédelmi szabályok, és az etikai kódex terén. A összeállításban a világ 2500 legnagyobb cégét vizsgálták, 57 kritérium szerint.

A Carbon Disclosure Project non-profit szervezet pedig a világ 10 legjobban teljesítő vállalata között sorolta fel az SAP-t, a Carbon Disclosure Project Global 500 Report c. legújabb, 2011-es kiadványában. A szoftvergyártó 2008 óta közel 185 millió eurót spórolt meg fenntarthatósági erőfeszítései révén, és 2007-hez képest 25%-al csökkentette szén-dioxid kibocsátását. Az SAP fenntarthatósággal kapcsolatos részletes adatai elérhetőek: http://www.sapsustainabilityreport.com

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.