Fordítsa előnyére kötelezettségeit!

|

A NAV számára készülő számlaadatokat tartalmazó XML fájl felhasználható automatikus könyvelésre is.

Az Apolló vállalatirányítási rendszer mindig élen jár a folyamatok automatizálásában. Január 1-től minden számlázó rendszernek el kell készíteni a NAV ellenőrzéshez a számla adatait tartalmazó XML formátumú állományt. Ez egy szabványos felépítésű fájl, amelyet fel lehet használni akár arra is, hogy a kibocsájtott számla mellé csatolva átadjuk azt a vevőinknek vagy a könyvelő irodák bekérjék ügyfeleiktől a számláik adatait és azokat kevesebb munkaerő ráfordítással feldolgozzák. Az Apolló rendszer öntanuló. A számlák kontírozását megjegyzi és azt felkínálja az ügyfél következő számlájánál. www.apolloszoftver.hu

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.