Forrester: jól teljesítenek a Novell végpont-titkosítási megoldásai

|

Az elemző cég szerint a Novell ZENworks Suite kiemelkedően jó referenciákkal és ár-érték aránnyal rendelkezik.

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a Forrester Research a jól teljesítő vállalatok közé sorolta a Novellt a Forrester Wave: Endpoint Encryption, Q1 2015 című jelentésében. A Novell ZENworks (https://www.novell.com/hu-hu/products/zenworks/endpoint-management/) az ügyfél-referenciákért és az árazásért kapta a legjobb értékelést. A Forrester elemzői a termék integrálhatóságát, a felhasználói sikereket és az ügyféligényeknek való magas szintű megfelelőséget figyelembe véve válogatta be a Novellt a gyártók végső listájára. A Forrester felmérése szerint az ügyfelek általában rendkívül elégedettek a Novell ZENworks Suite termékkel könnyű használhatósága és erős terméktámogatása miatt. A Novell a végponttitkosítást önálló termékként és a teljes ZENworks informatikai felügyeleti programcsomag integrált részeként is elérhetővé teszi. A Forrester jelentésében kiemeli, hogy az ügyfelek mindkét megoldás esetén kihasználhatják a felügyelet és a házirendek zökkenőmentes integrációját. A Novell 2014 márciusában jelentette be az új Novell ZENworks programcsomagot Magyarországon (http://www.novell.hu/hirek/uj_novell_zenworks_suite.html), amelyet jobb méretezhetőségének és teljesítményének, valamint új funkcióinak és biztonsági rétegeinek köszönhetően a legátfogóbb és legmegbízhatóbb megoldások között tartanak számon a piacon. „Büszkék vagyunk rá, és megtiszteltetésnek tartjuk, hogy anyavállalatunk a jól teljesítők között szerepel a 2015 első negyedévi, végponttitkosítással foglalkozó Forrester Wave jelentésben. A Novell folyamatosan dolgozik azon, hogy egyszerűsítse a vállalati eszközflották felügyeleti, védelmi és felülvizsgálati feladatait, illetve a kapcsolódó jelentések készítését. A Forrester minősítése fontos visszaigazolás az iparág oldaláról, amely alátámasztja, hogy optimális megoldásokat kínálunk a teljes eszközfelügyelet terén” – mondta Hargitai Zsolt, a NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője. A Novell ZENworks Suite (https://www.novell.com/products/zenworks/zenworks-suite/) lehetővé teszi, hogy az informatikusok egyetlen, teljes körű programcsomag segítségével tekinthessék át és láthassák el a konfigurációkezelési (https://www.novell.com/products/zenworks/zenworks-suite/), licencgazdálkodási (https://www.novell.com/products/zenworks/assetmanagement/), IT-szolgáltatásfelügyeleti (https://www.novell.com/products/service-desk/) és eszközbiztonsági feladatokat. A legfrissebb, mindent magában foglaló megoldás helyettesíti az összes eddigi ZENworks programcsomagot, újabb és továbbfejlesztett biztonsági szolgáltatásai révén pedig helyet szerzett a végponttitkosítással foglalkozó, szigorú kiválasztási feltételek alapján összeállított Forrester Wave jelentésben. A Novell ZENworks Suite-tal kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a https://www.novell.com/hu-hu/products/zenworks/endpoint-management/ weboldalra.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.