FUJITSU CELSIUS C780 rack-munkaállomás a nagy teljesítményigényű alkalmazások gyorsításához

|

A Fujitsu új szintre emeli a rack-munkaállomások teljesítményét a nagy GPU-teljesítményt igénylő alkalmazásokhoz rugalmas és biztonságos távhozzáférést nyújtó, új Fujitsu CELSIUS C780 modellel.

A legújabb Intel® processzortechnológiávaL dolgozó CELSIUS C780 egyetlen rackegységnyi helyen nyújt teljes értékű munkaállomás-teljesítményt. Számítási teljesítménye - és az adatok biztonságos adatközponti tárolása - révén ideális a távoli CAD-, szórakoztató és médiaalkalmazásokhoz. Az új rack-munkaállomás a térfigyelő rendszerek vezérlőközpontjaiban és az értékpapír-kereskedelmi környezetekben működő videófalakhoz is tökéletes megoldás, csakúgy, mint minden nagy GPU-teljesítményt igénylő iparági alkalmazáshoz, például a gépkocsigyártás, a repüléstechnika, az energiaipar, az elektronikus média és az egészségügy területén.  

Az alkalmazásokhoz noteszgépről, asztali gépről és vékony kliensről is rugalmas, hálózatalapú hozzáférést nyújtó CELSIUS C780 felhasználói szinte bárhol dolgozhatnak, és az asztali gépre jellemző működési zaj és helyigény nélkül élvezhetnek felső kategóriás munkaállomás-teljesítményt. 

Az előtelepített Windows 10 Pro operációs rendszerrel, két egységnyi magas vagy egy dupla magas felső kategóriás grafikus kártyával rendelkező munkaállomás ideális a videószerkesztéshez, a mérnöki szimulációkhoz és az animációs feladatokhoz. Mivel a CELSIUS a legújabb Intel® CoreTM i és Intel® Xeon® E-2100 processzorcsalád tagjait is támogatja, felhasználói a konkrét igényeiknek megfelelő teljesítményt nyújtó processzort választhatják. A rendszer rugalmasságát tovább fokozza a többféle tárolómegoldás, például a maximális be- és kimeneti teljesítményt nyújtó, alaplapi (M.2) vagy perifériaként használt PCIe SSD-meghajtók és a nagy sebességű SATA SSD. Az adatok több lemezmeghajtó közötti hibatűrő és megbízható kezelése érdekében a CELSIUS C780 két M.2 bővítőhelyet is kínál az NVMe RAID 0, 1, 5 és 10 szintek támogatásához. 

A Fujitsu ServerView beágyazott életciklus-kezelő funkciója és a Fujitsu integrált távfelügyeleti vezérlője az összes monitorozó és adminisztrációs feladat elvégzésével egyszerűsíti a rendszerfelügyeletet. A Fujitsu Cool-safe Advanced Thermal Design technológiájának köszönhetően a munkaállomás széles környezeti hőrmérséklettartományban (5-től 40°C fokig) képes energiahatékonyan működni. 

Ár és piaci bevezetés
A Fujitsu CELSIUS C780 munkaállomás 2019. április 25-től kapható közvetlenül a Fujitsutól és SELECT minősítésű viszonteladó partnereitől. 1399 eurós alapára országtól és specifikációtól függően változik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.