A Fujitsu ETERNUS Snapshot Manager szoftvere egyszerűsíti a katasztrófa utáni visszaállást

|

A Fujitsu bemutatta Fujitsu ETERNUS Snapshot Manager (ESM) szoftvere legfrissebb verzióját.

Ez a gazdag funkcionalitású, hatékony szoftver közel azonnali visszaállást tesz lehetővé, és megbízható üzletmenet-folytonosságot biztosít tömbalapú snapshot-készítéssel és a Fujitsu ETERNUS tárolórendszerekben található adatok replikálásával.

 

Az ESM stresszmentessé teszi a különböző méretű szervezetek működését azáltal, hogy korlátlan számú alkalmazáskonzisztens snapshotot képes készíteni a működő Fujitsu tárolórendszerekről. A szkriptkészítést nem igénylő, logikus elrendezésű felhasználói felületen keresztül elérhető szoftver mély alkalmazás- és virtuálisgép-integrációval támogatja az új Fujitsu ETERNUS AF all-flash tárolókat, az ETERNUS DX hibrid rendszereket és az ETERNUS tárolófürt-konfigurációkat.

 

Az új verzió erősíti a katasztrófával szemben ellenállóképességet azáltal, hogy a lehetővé teszi tömbalapú snapshotok készítését egy második ETERNUS rendszerre. Ezek a snapshotok all-flash vagy hibrid rendszereken tárolhatók, maga a folyamat pedig manuálisan, vagy ETERNUS tárolófürt[1] használata esetén automatikusan is futtatható. Az új szoftver granulárisabb visszaállítási képességeket kínál az éles adatokról történő gyakoribb és frissebb másolatkészítésnek köszönhetően. A rendszer garantálja az üzletmenet-folytonosságot a Fujitsu ETERNUS tárolófürt-konfigurációkon belül megvalósított átlátható, automatikus átállásnak köszönhetően.

 

A szervezetek egyetlen Fujitsu ESM-konzolt használhatnak a gyors, alkalmazáskonzisztens snapshotkészítés központosítására és automatizálására, így egyszerűbbé válik a katasztrófa utáni visszaállás, és számottevően felgyorsul az adatok helyreállítása a fizikai, virtuális és hiperkonvergens környezetekben. Minimumra csökken a rendszerleállások ideje, ami így a legszigorúbb üzleti követelményeknek is megfelel. Ráadásul a váratlan rendszerhiba esetén elvesztett adatok mennyisége is drámaian csökken. Az IDC kutatásai szerint a szervezetek közel egynegyede szenvedett el helyreállíthatatlan adatvesztést az utóbbi három évben. Ezek különösen a kisebb vállalatokra nézve járhatnak végzetes következményekkel. A Gartner adatai azt mutatják, hogy a súlyos adatvesztést elszenvedő kisvállalatok 70%-a egy éven belül csődbe megy.

 

Az egyszerű, tömbalapú licenckezelésnek köszönhetően a Fujitsu ESM tetszőleges számú snapshot kezelésére használható, kapacitáskorlát nélkül. A megoldás rugalmas, és a mentési igények változásához igazodva gördülékenyen skálázható. A Fujitsu ESM szoftvert a Fujitsu ETERNUS CS200c mentési célgéppel párosítva a vállalatok költséghatékonyan megvalósíthatják a snapshot-alapú lemezes mentést.

 

Ár és piaci bevezetés

A Fujitsu ETERNUS Snapshot Manager már jelenleg is kapható Európában, a Közel-Keleten, Indiában és Afrikában. Licence közvetlenül a Fujitsutól és disztribúciós partnereitől vásárolható meg, konfigurációtól függő áron. Induló listaára 5750 euró.


[1] Az ETERNUS-fürt a lemeztömb meghibásodása esetén lehetővé teszi az átállást valamely tárolórendszerről egy másikra.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.