A Fujitsu leányvállalata, a UShareSoft, új UForge AppCenter 3.8 megoldásával minden eddiginél egyszerűbben lehet alkalmazásokat bevezetni a hibrid felhőbe

|

A megoldás új funkciói automatizálják a kiépítéstől a telepítésig tartó folyamatot az alkalmazások zökkenőmentes bevezetéséhez

A Fujitsu leányvállalataként működő és a hibrid IT alkalmazások automatizálásában élen járó UShareSoft piacra lépett a UForge AppCenter 3.8 megoldásával. Az új verzió tovább egyszerűsíti a szoftverbevezetést a hibrid IT-környezetekbe, és lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy egyetlen konzolról modellezzék, építsék ki és telepítsék az alkalmazásokat. A UForge AppCenter 3.8 a feladatok különböző adatközpontok és felhők közötti mozgatását is gyorsítja és egyszerűsíti.

A Fujitsu megbízásából informatikai döntéshozók körében nemrég elvégzett vizsgálatból kiderült, hogy a megkérdezettek több mint fele számára nehézséget okoz az egyensúly megtalálása az agilitás és a kontroll között a technológiaválasztás során, és ugyanennyien küzdenek a felhő-erőforrások üzemeltetéséhez szükséges házon belüli szaktudás hiányával. 80% úgy nyilatkozott, hogy szeretné könnyebben mozgatni a feladatokat a felhők között. A szervezetek ugyanakkor nem szívesen kötelezik el magukat egyetlen felhőplatform vagy szállító mellett.

Ezekre a kihívásokra reagálva a UForge AppCenter 3.8 "gyorsindító" funkciója azonnal telepíti az alkalmazásokat a felhőbe. Lehetővé teszi, hogy az ügyfél egyszer modellezze az alkalmazáscsomagot, majd kiépíti a felhőkész képeket, és azokat közvetlenül több felhőbe is telepíti. Ez az "egyszeri modellezés, tetszőleges helyen történő futtatás" lehetővé teszi az alkalmazások több platformra kiterjedő, megismételhető bevezetését. Így az ügyfelek nagyobb agilitást élveznek anélkül, hogy ezért cserébe le kellene mondaniuk a vállalati szoftverek feletti kontrollról és irányításáról. A felhő komplexitását a felhasználó elől elrejtő UForge arról is gondoskodik, hogy a cégeknek a jövőben ne kelljen jelentős szakértelemmel rendelkezniük házon belül a különféle felhők és eszközök használatához.

Az új "gyorsindító" funkció bevezetése az első lépés a UShareSoft és a hibridfelhő-alkalmazások felügyelete terén piacvezető Cloudsoft együttműködésében. A UForge AppCenter fokozatosan integrálja a Cloudsoft AMP funkcióit saját meglévő modellezési, kiépítési és migrációs képességeivel.

"A UForge AppCenter legújabb verziójával minden eddiginél gyorsabban és egyszerűbben bevezethetők az alkalmazások a felhőbe, így ügyfeleink agilisabban működhetnek anélkül, hogy le kellene mondaniuk a szoftvereik feletti kontrollról. A jövőben még nagyobb előnyökre számíthatnak majd, ahogy tovább dolgozunk a Cloudsofttal a lehető legteljesebb körű hibrid IT alkalmazásbevezetési és -üzemeltetési platform kidolgozásán" - mutatott rá Alban Richard, a UShareSoft vezérigazgatója.

A UForge AppCenter 3.8 adatszinkronizálást is biztosít a feladatok migrálásához, így az ügyfeleknek első lépésben elegendő csak az alkalmazást migrálniuk, és utána közvetlenül az új környezetbe szinkronizálniuk a hozzá társított adatokat. Ez ésszerűsíti a nagy adatsorok mozgatását, csökkenti a migrációval járó leállást, és gyorsítja, illetve egyszerűsíti a feladatok felhők közötti mozgatását. A UForge-dzsal az alkalmazások változatlan formában, az új környezetbe áthelyezve is mozgathatók, de más platformra is továbbíthatók a jobb irányítás és monitorozás, a nagyobb teljesítmény vagy a más szempontból optimalizált felhőalapú működés érdekében.

A UForge AppCenter 3.8 támogatja az Oracle Cloud megoldást. Lehetővé teszi, hogy az ügyfelek az Oracle felhőjéhez modellezzék, oda migrálják és ott irányítsák alkalmazásaikat. A hibrid IT-hez nyújtott natív támogatás kiterjesztése érdekében a UShareSoft folyamatosan bővíti a UForge-on belül támogatott felhőalapú IaaS, PaaS, konténer- és hipervizorplatformok számát. Így a felhasználók több mint 25 féle felhőbe, konténerbe és hipervizorba vezethetik be alkalmazásaikat, és nem kell elköteleződniük egyetlen felhő vagy szállító mellett. 

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.