A Fujitsu a Microsoft Azure felhőben üzemelteti a Keva finn nyugdíjalap kritikus alkalmazásait

|

A finn közalkalmazottak legnagyobb nyugdíjalapja a Fujitsut választotta partnerül a Microsoft Azure felhőben futó nyugdíjkezelő alkalmazásai magas szintű rendelkezésre állásának biztosítására. A szerződés keretében a Fujitsu az innovációk bevezetését is ösztönzi.

A Keva Finnország legnagyobb munkavállalói nyugdíjalapja, amely a helyi önkormányzatok, az állam, az Evangélikus Egyház és a Kela¹ összesen 1,2 millió munkavállalójának nyugdíját kezeli. Hogy rugalmasabbá tegye beszerzési folyamatait, a Keva egyetlen megállapodás keretében koordinálta a speciális és projektfeladatokat, és növelte a megbízásokért versenyző lehetséges beszállítók számát. A nyugdíjalap a tendereljárást követően a Fujitsut választotta partnerül. 

A Fujitsu a Microsofttal² kialakított globális rendszerintegrátori együttműködés keretében üzemelteti a Keva üzletileg kritikus alkalmazásait. A projekt keretében nyújtott komplett szolgáltatás és alkalmazástámogatás a tesztelést, a monitorozást, a hibaelhárítást, az életciklus-kezelést és a karbantartást is magában foglalja, garantálva az alkalmazások magas szintű rendelkezésre állását és hibamentes működését. 

A legújabb DevOps módszertanok alkalmazásában szerzett tapasztalatait hasznosítva3 a Fujitsu lehetővé teszi a Keva és szoftverfejlesztő partnerei, a HiQ, a Solita és a Visma számára a szoftverfejlesztési folyamatok modernizálását. Így gyorsul a folyamatban lévő alkalmazásfejlesztés, és a Keva gyorsabban vezethet be innovációkat és új funkciókat. 

"Szeretnénk gyorsítani az innovációt és gyorsan, rugalmasan bevezetni az új képességeket. Azért a Fujitsura esett a választásunk, mert csapatuk meggyőző szakértelemről tett tanúbizonyságot mind a Microsoft Azure, mind pedig a DevOps támogatása terén. Az új megállapodás keretében észszerűsíteni tudjuk számos folyamatunkat, és végre maradéktalanul kiaknázhatjuk az alkalmazásainkban rejlő lehetőségeket" - mutatott rá Kalle Kannisto, a Keva IT-menedzsere.  

"A megállapodás jól érzékelteti co-creation személetünk előnyeit. Amellett, hogy az alkalmazástámogatás terén szorosan együttműködünk a Kevával, a nyugdíjalap alkalmazásfejlesztőivel közösen optimalizáljuk a szoftverfejlesztés és -bevezetés folyamatát. Ennek eredményeképpen a Keva észszerűsített és hatékony rendszereket vehet igénybe, és gyors innovációval valósíthatja meg üzleti stratégiáját, miközben a jövő változó szükségleteire is rugalmasan és agilisan reagálhat" - nyilatkozta Mikko Lampinen, a Fujitsu Finnország állami szektorért és egészségügyért felelős vezetője.

 

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.