A Fujitsu RunMyProcess és a Citrix integrált munkahely-megoldása sokszorosára növeli a dolgozói produktivitást

|

A Fujitsu RunMyProcess ma bejelentette, hogy megtette a következő lépést a jövő munkakörnyezetének kialakítása felé a Citrix Workspace és a RunMyProcess DigitalSuite integrálásával.

A tudásmunkások produktivitását magasabb szintre emelő integrációval a vállalatok fokozhatják dolgozóik hatékonyságát, és intelligens, gyakorlatias módon, üzletági tranzakciók formájában szervezethetik meg és automatizálhatják a feladatok végrehajtását.  

A Fujitsu és a Citrix a Fujitsu Forum Europe (2019. november 6-7., München) keretében mutatják be integrált megoldásuk előnyeit, szemléltetve például, hogyan lehet segítségével zökkenőmentesen elérni és mobil munkafolyamatokba integrálni az IoT-eszközök adatait.  

Azok a munkaadók, akik kiiktatják a produktivitást akadályozó tényezőket és - még bonyolult tevékenységek esetén is - tudatosan megszervezik a munkafolyamatot, produktivitásuk javulására számíthatnak. A megoldás a dolgozók számára is vonzó lehetőséget kínál. Fokozza munkahelyi elégedettségüket, mivel kiiktatja napi munkájukból a frusztráló adminisztratív lépéseket, például a több hálózatba és rendszerbe történő bejelentkezés és hitelesítés feladatát. Ez utóbbi időigényes és nagy hibakockázatú folyamat lehet, különösen távoli munkavégzés esetén.  

A Fujitsu RunMyProcess és a Citrix Workspace kombinációja nagy teljesítményű, biztonságos digitális munkahelyi élményt eredményez. A felhasználók tartózkodási helyüktől függetlenül, bármilyen eszközről, egységesen hozzáférhetnek az adatforrásokhoz és a virtuálisan és szolgáltatásként nyújtott szoftver (software-as-a-services) formájában igénybe vett végfelhasználói alkalmazásokhoz. 

A hatékony integráció és összehangolási motor támogatja a több lépésből álló munkafolyamatok végrehajtását

A Citrix Workspace átfogó integrálásával a Fujitsu RunMyProcess DigitalSuite hatékony integrációs és összehangolási motort biztosít a különféle nagyvállalati rendszerek (pl. ERP, CRM és szolgáltatásmenedzsment) többlépéses munkafolyamatainak támogatására. Ennek eredményeképpen a szervezet hatékonyabb folyamatok és szolgáltatásnyújtás mellett bonyolíthat le komplex üzletági tranzakciókat.  

"A Fujitsu RunMyProcess kezdettől fogva az egységes digitális élményt állítja a középpontba. Összekapcsolja egymással a digitális ellátási lánc elemeit, és ösztönzi a digitális sebességű és nagyságrendű innovációt. A Fujitsu mellett a Citrix is magáénak vallja ezeket az értékeket. Így született meg közös RunMyProcess DigitalSuite megoldásunk, amely nagy lépést jelent a modern munkahelyi élmény megvalósítása felé" - nyilatkozta Hiroshi Yazawa, a Fujitsu RunMyProcess vezérigazgatója. 

"Napjaink dolgozói egyszerű, intelligens és megbízható élményt várnak el, amely révén akkor, ott és úgy dolgozhatnak, ahogy ez számukra a leginkább produktív. A Citrix Workspace és a Fujitsu RunMyProcess ötvözésével a vállalatok a helyben telepített, a SaaS, sőt a régi környezetekben is gyorsan és egyszerűen megvalósíthatják ezt az élményt" - jelentette ki David LeStrat, a Citrix munkakörnyezeti élményért és szolgáltatásokért felelős alelnöke.

 

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.