A Fujitsu új PRIMERGY szervere világrekorder teljesítményt ért el

|

A nemrég bevezetett, új generációs FUJITSU PRIMERGY RX4770 M6 szerver új teljesítmény-világrekordokat állított fel.

A magas szintű követelményeket támasztó memóriaalapú környezetekben nyújtott páratlan feldolgozási teljesítményét az SAP® HANA benchmark1 SAP BW kiadása szerint, a nagyszabású virtuális infrastruktúrákban elért eredményét pedig a VMware VMmark benchmarkja² szerint tanúsították.

Az SAP® HANA adatbázisokat használó és 7,8 milliárd kiinduló rekordot feldolgozó SAP Standard Application Benchmark teszten a PRIMERGY RX4770 M6 a leggyorsabb adatbetöltés, az óránként végrehajtott legtöbb lekérdezés és a legrövidebb futásidejű komplex lekérdezési fázisok szempontjából ért el kiemelkedő teljesítményt. A teszteredmény igazolja, hogy a szerver nagy hatékonysággal használható nagy adatfeldolgozási kapacitást igénylő memóriaalapú és analitikai feladatok végrehajtására.

A négyfoglalatos szerver szintén világrekorder eredményt ért el a VMware VMmark virtualizációs benchmark szerint a "matched pair" konfigurációjú négyfoglalatos rendszerek szegmensében. A PRIMERGY RX4770 M6 szerveré volt a legjobb VMmark 3.x eredmény az összes négyfoglalatos "matched-pair" konfigurációjú szerver közül 2020. október 22-én. A dupla Intel Ultra Path Interconnect (UPI) csatlakozás mellett emiatt is tökéletes választás a PRIMERGY RX4770 M6 modell a teljesítményt, a megbízhatóságot és a hatékonyságot kiemelt szempontként kezelő, kiterjedt virtualizációs környezetekbe.

Nagy teljesítményű szerver, a legújabb biztonsági technológiával

A 3U magas, négyfoglalatos Fujitsu PRIMERGY RX4770 szerver hasznosítja az új, harmadik generációs Intel Xeon Scalable processzorok és az Intel Optane perzisztens memóriatechnológia által nyújtott MI-gyorsítási funkciókat. A teljes mértékben átalakított rendszer kivételes teljesítényt és egyszerű adminisztrációt biztosít költséghatékony méretben. Segítségével a szervezetek legfejlettebb alkalmazásaikat is felgyorsíthatják, maximális értéket nyerhetnek ki az adataikból és hamarabb átalakítják működésüket.

A Covid19-világjárvány alatt mind gyakoribb internetes támadások elleni védekezés érdekében a Fujitsu integrálta az Intel Platform Firmware Resilience (PFR) megoldást a PRIMERGY RX4770 M6 rendszerbe. Malware észlelése esetén a PFR segít megvédeni a platform firmware-eit, észlelni azok sérüléseit, és visszaállítani a szervert a legutóbbi ismert jó állapotába. A megoldás révén a szerver maga is beépül a szervezet védelmi rendszerébe.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.