A Fujitsu új Threat 360 szolgáltatása átfogó képet ad a kiberbiztonsági kockázatokról

|

A Fujitsu új Threat 360 kiberfenyegetési intelligencia (CTI) értékelő szolgáltatása segítségével a vállalatok azonosíthatják és kezelhetik az ártó szándékú támadók által potenciálisan kihasználható biztonsági sérülékenységeket.

A Threat 360 szolgáltatással a vállalatok hatásosabb digitális védvonalat alakíthatnak ki az árbevétel- és hírnévvesztés, illetve a hatósági büntetések kockázatával járó, egyre változatosabb, fejlett és célzott internetes támadások ellen. Védekezhetnek a kártevőkkel és a zsarolóvírusokkal szemben, enyhíthetik az adatszivárgás és az adatvesztés kockázatát.

 

A Threat 360 fejlett CTI értékelő szolgáltatás, amely "belülről kifelé" és "kívülről befelé" is megvizsgálja a szervezet biztonsági állapotát a holisztikus biztonsági szabályzat gyenge pontjainak azonosítása érdekében. A szolgáltatás keretében a Fujitsu passzív fenyegetésértékelést is végez, amely az internet világos és sötét oldalán elérhető adatok alapján keresi a fenyegetéseket, és azonosítja a weben nyilvánosan elérhető, károkozásra alkalmas információkat - például dokumentumok kizárólag belső felhasználásra szánt másolatait és egyéb strukturálatlan adatokat.

 

A Threat 360 keretében a Fujitsu kértevőértékelést is végez. A Cylance technológiára épülő szolgáltatás alaposan elemzi a szervezet IT-környezetében megtalálható alvó vagy éles fenyegetéseket. A Threat 360 szolgáltatást a Fujitsu kiberfenyegetési intelligenciára szakosodott világklasszis csapata nyújtja az EMEA-régió (Európa, Közel-Kelet és Afrika) területén. A csapat az egyesült királyságbeli Warringtonban található biztonsági központban (Advanced Threat Center) működik.

 

A Fujitsu Threat 360 értékelési szolgáltatása három szakaszból áll:

·        Nem invazív módszerekkel végzett vizsgálat a sérülékenységek és a potenciális támadási területek azonosítására

·        Az internet világos és sötét oldaláról származó információk elemzése kereskedelmi és nyílt forráskódú hírszerző eszközök segítségével

·        A kockázatokat részletező és összegző jelentés készítése, bizonyítékokkal és megoldásokkal

"A potenciális biztonsági sérülékenységek azonosítását szolgáló proaktív szemlélet bevezetése és a kiskapuk felszámolása minden olyan szervezet számára elengedhetetlen lépés, amely javítani szeretné általános kiberbiztonsági állapotát. Ez azonban speciális szakértelmet és eszközöket igénylő, összetett feladat. A Cylance-szel együttműködve a Fujitsu stresszmentessé teszi ügyfelei működését: teljes körű, 360 fokos képet ad a potenciális támadási vektorokról, kiemelve azokat, amelyek reális veszélyt jelentenek" - mutatott rá John Swanson, a Fujitsu biztonsági megoldásokért felelős vezetője az EMEIA-régióban.

 

"Az egyre komplexebb kiberfenyegetési környezetben minden szervezet számára komoly előnyt jelent a Fujitsu Threat 360 szolgáltatása által kínált stresszmentes működés. Az ügyfelek részére végzett kártevővizsgálatok során megtanultuk, hogy még a rutinellenőrzések is fényt deríthetnek valódi, aggodalomra okot adó problémákra a vállalatoknál. A Fujitsuval kiépített partnerkapcsolatunknak köszönhetően olyan proaktív kiberfenyegetési intelligencia-szolgáltatást tudunk nyújtani, amely nélkülözhetetlen minden olyan szervezet számára, amely próbára kívánja tenni, és tovább szeretné fejleszteni digitális védelmét" - jelentette ki Stuart Quinsey, a Cylance EMEA-régióbeli értékesítési csatornákért felelős igazgatója.

 

Ár és piaci bevezetés

A Fujitsu Threat 360 szolgáltatása már jelenleg is megrendelhető az EMEA-régióban, közvetlenül a Fujitsutól. Bővebben: http://www.fujitsu.com/emeia/solutions/business-technology/security/threat/index.html.

 

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.