Gartner: a NetIQ a személyazonosság-kezelés egyik vezető szállítója

|

A Gartner szerint a NetIQ termékei kiemelkedő megfelelőségi és analitikai funkciókkal rendelkeznek, gyorsan telepíthetők és egyszerűen kezelhetők.

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a Gartner 2012-es Magic Quadrant jelentésében (https://www.netiq.com/promo/identity-and-access-management/gartner-magic-quadrant-user.html?ref=home) a NetIQ-t a vezetők közé sorolta a személyazonosság-kezelés egyik fontos területén (User Administration and Provisioning – UAP), az Identity Manager és az Access Governance Suite termékek értékelése alapján. "Megtiszteltetés számunkra, hogy vezető gyártóként említenek minket a Gartner jelentésében, és büszkék vagyunk arra, hogy az elemző cég által elismert termékeink a hazai piacon is az élmezőnybe tartoznak. A személyazonosság-kezelés a felhő és a mobil technológiák térnyerésével egyre fontosabb területnek számít. A vállalatoknak folyamatosan fejleszteniük kell személyazonosság-kezelési stratégiájukat ahhoz, hogy valóban megvédhessék bizalmas adataikat a biztonsági fenyegetésektől, és betarthassák a vállalati irányelveket és a megfelelőségi követelményeket" – nyilatkozta Szittya Tamás, a Magyarországi Képviselet ügyvezető igazgatója. A Gartner 2012-es Magic Quadrant jelentése arra mutat rá, hogy a vállalatok egyre nagyobb figyelmet fordítanak a személyazonosság-kezelési és hozzáférés-irányítási folyamatokra. Ezek a megoldások olyan elemzéseket biztosítanak számukra, amelyekre számos területen szükségük lehet, például felülvizsgálat és ellenőrzés, megfelelőségi jelentések készítése vagy kockázatelemzés esetében, illetve egyéb vállalati tevékenységek során. Az elemző cég a NetIQ erősségei között említi, hogy az Identity Manager 4 kiemelkedő megfelelőségi és analitikai funkciókkal rendelkezik. A megoldás emellett jól integrálható a NetIQ biztonsági információ- és eseménykezelő termékével, a Sentinellel. Ennek köszönhetően könnyebben értelmezhetők a különféle naplókban található információk, így például egyértelműen beazonosíthatók az egyes felhasználók akkor is, ha eltérő felhasználónevekkel használják a különféle rendszereket. Az informatikai szakemberek ezáltal nagyobb kontrollal rendelkeznek a szervezet adatai fölött, és átfogóbb biztonságot garantálhatnak. A NetIQ személyazonosság-kezelési (https://www.netiq.com/products/identity-manager/advanced/) és hozzáférés-irányítási (https://www.netiq.com/products/access-governance-suite/) megoldásai segítségével a szervezetek garantálni tudják felhasználóik számára az információforrások és kulcsfontosságú alkalmazások biztonságos elérését, miközben minimálisra csökkenthetik a szervezeti kockázatokat. A NetIQ személyazonosság-kezelési és hozzáférés-irányítási megoldásaival kapcsolatos további információkért látogasson el a következő weboldalra: https://www.netiq.com/products/#identity

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.