Gazdaságos színes nyomtatás minden irodai környezetben - Ricoh Aficio™MP C2030/MP C2530/MP C2050/MP C2550

|

A Ricoh a közelmúltban mutatta be színes multifunkciós irodai termékcsaládjának új generációját. Az új eszközök között a költségérzékenyebb irodák is megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb megoldást.

A kis- és közepes cégek, valamint a nagyvállalatok munkacsoportjai számára fejlesztett multifunkciós készülékek terén piacvezető Ricoh bemutatta a költségérzékenyebb irodáknak szánt színes terméksorozatának új generációját, a Ricoh Aficio™MP C2030/MP C2530/MP C2050/MP C2550 gépcsaládot. Azok a költségérzékeny felhasználók, akik nem igényelnek külön opciókat, az MP C2030/MP C2530 berendezésekkel el tudják végezni az alapvető másolási, nyomtatási, színes szkennelési és faxolási feladataikat. Az olyan cégek számára azonban, amelyek minden további funkcionalitást is élvezni szeretnének - beleértve a finisert is -, az MP C2050/MP C2550 gépek ideálisak. A berendezések bemelegedési ideje kevesebb mint 30 másodperc, s azt követően 20, illetve 25 kiváló minőségű színes vagy fekete-fehér másolatot tud készíteni percenként, míg a rendszer 1600 lap kezelésére alkalmas. A „Scan To” funkció segítségével a felhasználók sokféleképpen tárolhatják és rendszerezhetik dokumentumaikat; emellett a hatékony dokumentumkezelő funkció is elérhető. A felhasználók számára a fax disztribúciós funkciók széles választéka is rendelkezésre áll, mint például a beérkező faxok automatikus átirányítása. A felhasználók munkáját és a gépek egyszerű kezelését nagy felbontású színes LCD-kijelző segíti. A készülékek alapfelszereltségbe tartozó duplex egysége figyelemre méltóan vékony. Az Aficio™MP C2050 / MP C2550 gépek meghatározó részét képezik a dokumentumokon végrehajtható utómunkálatok: a gép akár 500 lap tűzésére, lyukasztására és leválogatására is alkalmas, emellett 256 g/m2 súlyú papírlapokat is kezel, ezért fedőlapok nyomtatására is alkalmas.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.