Gonda Gábor a HP Magyarország új vezetője

|

A HP a mai napon bejelentette, hogy 2012. június 25-től Gonda Gábor látja el a HP Magyarország ügyvezető igazgatói feladatait.

A jövőben Gonda Gábor felel a HP magyarországi m2ködésének irányításáért, valamint azért, hogy a HP széles kör2 hardver-, szoftver- és szolgáltatási portfóliójára építve a vállalat elérje növekedési terveit. Gonda Gábor a közelmúltban vette át a magyarországi HP Enterprise Group vezetésével járó feladatokat, ezen kinevezést megelőzően a HP Nagyvállalati Infrastruktúra üzletágának regionális értékesítéséért felelt a vállalat közép-kelet európai régiójában. Gonda Gábor számos üzleti újítás és jól bevált gyakorlat megvalósítását irányította, melyek sikere a régión túl is elismerést nyert. A regionális feladatok ellátását megelőzően a szakember a HP Magyarország viszonteladói hálózatáért felel*s vezet* volt. “Gábor 13 évvel ezel*tt csatlakozott a HP csapatához és számos értékesítéssel kapcsolatos pozíciót töltött be a vállalat különböző üzletágainál Magyarországon és a régióban egyaránt. Gábor értékesítési tapasztalata a regionális vezet*i tapasztalatokkal ötvözve nagy értéket jelentenek a vállalat számára abban, hogy a magyar Enterprise Group csapat sikerrel vegye az előtte álló kihívásokat” – mondta Herbert Rastbichler, a HP közép-kelet európai régiójának (CEE) alelnöke és ügyvezető igazgatója. Dr. Paál Péter új lehetőségeket keresve távozott a cégtől.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.