Gyermekek körül forog az SAP-Karácsony

|

Az idei karácsony alkalmából két jótékonysági akcióval segíti az SAP a gyermekeket. A szoftvercég az Angyalok Erdeje kezdeményezés keretében a Bethesda Kórház Alapítványt támogatja- ezt jelzi a budapesti Felvonulási téren található 500 fős rengetegben az 1-es számú karácsonyfa, mely az SAP logóját viseli

A másik, közvetlen támogatást a szátoki Margaréta Gyermekotthon lakóinak megajándékozása jelentette. A 36 gyermek számára a vállalat munkatársai egyéni ajándékokat készítettek, melyeket névre szólóan nyújtottak át az intézmény karácsonyi ünnepségén. A bentlakók örömét tovább növelte, hogy egy csocsóasztalt is kaptak, amelyet azonnal használatba vettek. A cég –előző évben elkezdett hagyománya szerint- tartós élelmiszereket is átadott a Nógrád megyei községben lévő Otthon részére. „Az SAP-nál tradíció, hogy a munkatársi karácsonyi party megszervezése mellett több, önkéntességen alapuló jótékonysági akcióban veszünk részt” -mondta dr. Tompos Dóra, a vállalat HR vezetője.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.