Gyökeres változást hoznak a piacon a Xerox új, innovatív munkafolyamat-kezelő eszközei

|

Az IPEX-en is bemutatkozott a Xerox továbbfejlesztett nyomtató-vezérlő szervere, a FreeFlow® Print Server 8-as verziója, illetve a GMC PrintNet szoftvere. Előbbinek köszönhetően a nyomdai berendezések kezelhetősége és színkezelése jelentősen fejlődött, míg az utóbbival radikálisan csökkenthető a dokumentumok elkészítési ideje.

A Xerox bővítette felsőkategóriás, digitális színes nyomtatási rendszereinek számát a Free Flow Print Server (FFPS) új generációjával. Az új megoldások a nyomdaipari szolgáltatóknak hatékonyabb munkafolyamatokat kínálnak, és nagyobb bevételt biztosíthatnak. A GMC Software Technology PrintNet szoftvere immár kompatibilis a Xerox iGen4™ nyomdagéppel és a 490/980 színes, tekercses adagolású nyomtatókkal, és ideális választás azoknak a szolgáltatóknak, akik nagy mennyiségben készítenek tranzakciós reklámanyagokat. A szoftver akár 60%-kal csökkenti a programozási időt és akár a négyszeresére gyorsítja a változó adattartalmú dokumentumok, például számlák létrehozását. Mindemellett a teljes mértékben integrált tervezési megoldáscsomag segíti a dokumentumok testreszabhatóságát, jóváhagyásuk és véglegesítésük folyamatát, illetve színmenedzsment segítségével biztosítja a nyomatok színhelyes megjelenését. „Amellett, hogy a nyomdaipari szolgáltatók speciális igényeinek eleget teszünk új programunkkal, a jövőbeni üzleti növekedést szolgáló eszközt is a kezükbe adunk” – hangsúlyozta Scott Baker, a GMC Worldwide Business Development alelnöke. FreeFlow Print Server 8-as verzió Az IPEX-en bemutatkozott Xerox Color 1000 nyomtatót a FreeFlow® Print Server továbbfejlesztett verziójával teszi elérhetővé a Xerox. Az új 8-as verzióban megtalálhatók az alábbi funkciók. • A Xerox Consistent Color mód lehetőséget biztosít a szerver színkezelésének szabványos és gyors beállítására, amellyel konzistens színes nyomat produkálható a különböző nyomtatási rendszereken. A rendszer a továbbfinomítottt kalibrálási és kimeneti-profil generálási technológiával segíti berendezések beépített színkezelését; • Az adatvezérelt kategorizálás funkció, ami a könnyebb kezelhetőséget és a változó adatokkal operáló feladatok elvégzését segíti elő; • A könyvkészítési funkció, amely utómunka folyamatokkal is kiegészült, emellett kompatibilis a speciálisan utómunkák elvégzésre kifejlesztett eszközökkel. A FreeFlow Print Server 8-as verziójának további újdonsága az Adobe PDF Print Engine integráltsága is, amelynek köszönhetően gyorsan, megbízhatóan és közvetlenül nyomtathatók az eredeti Adobe PDF fájlok. A Xerox FreeFlow Print Server 8-as verziója a Xerox Color 1000 nyomdagéppel, valamint a PrintNet szoftver világszerte elérhetők.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.