Gyors és pontos műszaki rajzok a Xerox új, széles formátumú nyomtatójával

|

A Xerox Magyarország Kft. új, fekete-fehér digitális berendezést vezetett be a piacra. A Xerox 6279™ széles formátumú kompakt nyomtató kiváló képminőséget, nagy sebességet és alacsony üzemeltetési költséget garantál, így ideális a nagyméretű, bonyolult műszaki és építészeti perspektivikus rajzok, kapcsolási rajzok és szerkezeti tervek nyomtatásához, másolásához, valamint szkenneléséhez.

A berendezés kereskedelmi nyomtatószalonokban, építészeti, mérnöki és építőipari vállalatoknál egyaránt kiválóan használható. A nyomtató percenként kilenc 610x914 mm-es vagy A/1 méretű (594x841 mm) nyomat előállítására képes. „Jól tudjuk, hogy a széles formátumú berendezések használatakor a legfontosabb tényező a magas nyomatminőség, amelyet közvetlenül a kedvező üzemeltetési költségek követnek. A Xerox 6279 minden szempontból megfelel ezeknek az elvárásoknak. Az elérhető árú terméket többek között építkezések kihelyezett konténereiben, építészeti irodákban vagy akár másolószalonokban is használhatjuk – bármely helyszínen megbízható teljesítményt nyújt” – mondta Weiszhaupt Gábor, a Xerox Magyarország Kft. termelő rendszerekért felelős termékmenedzsere. A Xerox 6279 opcionális, a berendezésre szerelt szkennerével nyomtatás közben másodpercenként akár hat képet szkennel. 600x600 dpi felbontású nyomtatási és szkennelési teljesítményével éles és precíz képeket készít, még bonyolultabb tervek, vázlatok és perspektivikus rajzok esetén is. A berendezés négy tekercs nyomtatópapírt, pauszpapírt vagy filmtekercset tárol a folyamatos nyomtatás érdekében. Az opcionális ráépített szkenner segítségével másolatot készíthetünk az igénybevett eredeti dokumentumokról a víz vagy gyűrődések okozta hibák tompításával, megmentve a szövegek és képek finom vonalait. A felhasználók több konfigurációs lehetőség közül választhatnak, beleértve a csak nyomtatóként, illetve a másolóként és nyomtatóként egyaránt használható modell közül. Ez utóbbi berendezés fekete-fehér szkennere színessé bővíthető. A szkenner többféle fájlformátumot támogat, és lehetővé teszi, hogy a felhasználók e-mail címre, FTP-re vagy távoli nyomtatóra küldjék a beszkennelt dokumentumokat. A 24 bites, színes TotalAccxes szkennelési opció révén közvetlenül a 6279 vezérlő paneljéről színes szkennelési munkát is végezhetünk, amely a továbbiakban fájlként tárolható vagy egy hálózati színes nyomtatóra továbbítva kinyomtatható. A színes és szkennelési funkciók a helyszínen installálhatók, így a tevékenységi kör bővülése esetén a rendszer továbbfejleszthető.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.