Gyors HD streaming egy “zöld” powerline adapterrel

|

Megérkezett a ZyXEL Communications legújabb Powerline adaptere, a PLA-401 v4, mely könnyű üzembehelyezésével és praktikus kialakításával igyekszik megkönnyíteni az otthoni hálózat kialakítását. Az eszköz nagy teljesítményt igénylő alkalmazások futtatására is képes, ilyen például a HD streaming.

Biztonság, egyszerűség A Powerline működési elve egyszerű, az elektomos csatlakozóaljak szolgálnak az adatok továbbítására és ezek segítségével építhető ki a hálózat. Az Ethernet kábelek csatlakoztatását követően a hálózat használatra kész. Az ENCRYPT nyomógombbal biztonságos kapcsolat hozható létre két PLA eszköz, vagy másik, ENCRYPT-re képes eszköz között. Ezáltal a hálózaton 128 bites titkosított kommunikáció jön létre. A PLA-401 Powerline új verziója az egyik leggyorsabb eszköz kategóriájában. Az adapter 200 Mb/s adatátvitelre is képes, ezzel megfelel a legújabb Ethernet vagy Wi-Fi 802.11n szabványnak. HD streaming a QoS technológiának köszönhetően Az eszköz segítségével a zavartalan adatátvitel VoIP hanghívásoknál, emailek átvitelekor, illetve nagy méretű HD viedók esetében is biztosított. A QoS (Quality of Service = a szolgáltatás minősége, képesség az erőforrások rend szerinti felosztására és a garantált sávszélesség biztosítására) technológia alkalmazásával akár több nagyméretű, adatérzékeny szolgáltatás egyidejű kezelésére is képes a PLA 401 v4. A Triple play (adat/internet és videó szolgáltatások egy átviteli közegen jutnak el a felhasználókhoz) szolgáltatással pedig elkerülhető az adatátvitel akadozása és a leállás. Energiahatékonyság A Powerline eszközök az év minden napján 24 órában üzemelnek, ezért rendkívül fontos az alacsony áramfogyasztás, valamint az energia- és költségtakarékos működés. A PLA 401 v4-ben beépített hibernálás funkció található, amely az Ethernet kábellel való kapcsolat megszakításakor rögtön készenléti állapotba helyezi az eszközt. Ezzel a funkcióval bizonyítottan 70%-os energiamegtakarítás érhető el az állandó működési energiához képest.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.