Hagyományos vezeték nélküli és Skype telefon ötvözete a Netgear-től

|

A NETGEAR bemutatta új, kettős üzemmódú vezeték nélküli telefonját a DECT-képes SPH200D- t, amely ötvözi a vezetékes és a Skype telefonálás előnyeit.

A NETGEAR új vezeték nélküli dual-mode telefonjával egyaránt bonyolíthatók hagyományos, „vezetékes” telefonbeszélgetések és Skype hívások: az SPH200D töltőállomása csatlakoztatható a vezetékes telefonhálózathoz csak úgy, mint az otthoni hálózati útválasztóhoz. . Az SPH200D Skype Certified TM DECT technológiát alkalmaz, amely 1.9 GHz frekvencián működik, így nem jelentkezik interferencia probléma a Wi-Fi hálózatokkal, ugyanakkor kristálytiszta hang-minőséget biztosit a felhasználó számára. Működését tekintve a telefonállomás etherneten keresztül csatlakozik a hálózathoz és kábelen keresztül a vezetékes telefonhálózathoz. Egy állomáshoz akár 4 kézi készülék is csatlakoztatható, amelyek high-quality színes kijelzővel rendelkeznek, és egyszerűvé teszik a SkypeIn és SkypeOut kezelését, illetve a hagyományos hívások fogadását, és kezdeményezését. A hagyományos és a Skype telefonálás kombinálásával költségeket spórolhat meg a felhasználó, hiszen kényelmesebben és több esetben folytathatja le telefon beszélgetéseit Skype-on keresztül. A Skype telefonálást még egyszerűbbé és praktikusabbá teszi a telefon tartozékaként egy olyan mobil kezelőfelület, amelyen látható a Skype partnerek státusza és természetesen a contact lista, ami alapján a hívásfelismerés is lehetővé válik. David Henry termékmarketing igazgató szerint különösen hasznos megoldás lehet a telefon azon családok számára, ahol a családtagok közül valaki külföldön tartózkodik (külföldi katonai szolgálat, külföldi munkavállalás), hiszen a NETGEAR SPH200D használata nemcsak praktikus, de költségkímélő is. Míg az SPH200D támogatja mind a tradicionális vezetékes telefonhívásokat, és a Skypon keresztül folyó internet alapúakat, a Skype önmagában nem helyettesítheti a hagyományos telefon szolgáltatást, illetve nem alkalmas segélyhívásokra!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.