Hatékony és biztos segítség az oktatási tervek összeállításához

|

A hazai piacon eddig egyedülálló módon a SZÁMALK az idei év első felére több mint 40 féle időpont-garanciás tanfolyamot hirdetett meg az IT és a menedzsment oktatások területen.

A legtöbb tanfolyam esetében az időpont-garanciát a regisztráció időpontjától függően kedvezményes árakkal kombinálta, költséghatékony megoldást kínálva ezáltal. “A kampánnyal szeretnénk a cégeket, vállakozásokat segíteni és ösztönözni, hogy oktatásaikat egyszerűen és hatékonyan tudják megtervezni és kivitelezni. A tavalyi év sajnos nem kedvezett annyira a továbbképzéseknek, a vállalatoknak viszont folyamatosan szükségük van a kompetens munkaerők biztosítására. Különösen igaz ez az IT üzemeltetői és fejlesztői területen” – nyilatkozta Simon Ferenc, IT oktatási termékmenedzser. A képzések finanszírozásához vállalatok részére igénybe vehető a szakképzési hozzájárulás és tanfolyami utalványok, diákok (főiskolai, egyetemi, OKJ-s hallgatók) részére pedig a fejlesztői témákban egyedi diákkedvezményeket biztosít a SZÁMALK. www.szamalk.hu/akcio

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.