Havidíjas HANA a felhőből

|

Havidíj alapon is elérhető a HANA technológia- jelentette be az SAP.

A felhőből szolgáltatott, HANA alapú alkalmazásokat, mint pl. a nagyvállalati szoftvercsomag és az adattárház megoldásokat regionális, saját tulajdonú adatközpontokból biztosítja a szoftvercég. A havidíj alapú árazás egy új opció a meglévő licence hordozás mellett. HANA technológiai újdonságok Egy új eszköz, az SAP HANA Cloud Integration segítségével egyszerűbbé vált az on-premise alkalmazások és a felhő közti integráció. A stand-alone alkalmazás összeköti a hagyományos, akár nem-SAP alkalmazásokat, adatokat a felhőben futó szoftverekkel. Az SAP több technológiai együttműködésről is beszámolt az elmúlt időszakban: • a szoftvercég tovább folytatja kooperációját az IBM-el, hogy a HANA elfusson az IBM Power technológiáján; • HANA certifikált lett a HP ConvergedSystem 900; • VMware vSphere 5.5-ön is futtathatóvá vált az SAP HANA; • támogatottá váltak a Red Hat Enterprise Linux, és az Intel E7v2 processzor alapú rendszerek. A HANA alapú nagyvállalati szoftvercsomag (SAP Business Suite powered by HANA) jelentős mérföldkőhöz érkezett, mára több mint 1000 ügyfélnél installálták ezt a rendszert. A bevezetések 60%-át partnerek valósították meg. Az SAP hírt adott arról is, hogy HANA alapra költözik az Ariba, a világ legnagyobb üzleti kereskedelmi hálózata.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.