Hazai partnereit díjazta az SAP

|

Több kategóriában is díjazta legjobban teljesítő hazai partnereit az SAP. A hagyományos partnertalálkozón azon cégeket ismerte el a szoftvervállalat, melyek a legtöbb bevételt, és új ügyfelet hozták a tavalyi évben.

A kisvállalati szegmensben a legnagyobb árbevételért járó díjat a debreceni székhelyű IFSZ Kft., míg a legtöbb új ügyfeléért járó elismerést a budapesti e-BOne Kft. kapta, mely régiós összevetésben is jelentős eredményt mutatott fel. A középvállalati szektorban a fővárosi cégek arattak. A Mind System Consulting Kft. érdemelte ki a legnagyobb szoftverárbevételért járó plakettet, a nagyvállalati szektor legjobb teljesítőjeként az Enterprise Communications Kft.-t nevezték meg. A különdíjat, a leginnovatívabbnak járó elismerést pedig a Fornax Zrt. vitte el. Az SAP Hungary Kft. összesen 27 értékesítői partnerrel együtt dolgozik a hazai piacon. Kis- és középvállalati szegmensben partnereken keresztül látja el a cég az ügyfeleket, míg a nagyvállalati-és kormányzati szektorban pedig közvetlenül, vagy partnereken keresztül segíti a szervezeteket a jobb működési hatékonyság elérésében. Globálisan is egyre fontosabbak Világszerte az SAP-nak több mint 12 500 partnere van, mely hálózat együttesen a tavalyi szoftverárbevétel (4,6 millárd euró) 34%-át produkálták. Ezt az arány kívánja az SAP feltornázni 2015-ig 40%-ra.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.