HD az üzleti nyomtatásban

|

Az OKI Printing Solutions frissen bejelentett, új C8600-as A3-as színes nyomtatójával saját, hardveres és szoftveres technológiájára, a High Definition Color (nagy felbontású színkezelés) technológiára építve mostantól mindenki számára elérhetővé teszi a nagyfelbontású színek nyomtatásban történő megjelenítését.

Az OKI Printing Solutions a magas minőségű színes nyomtatás, a valósághű, eredeti színek megjelenítése érdekében fejlesztette ki és vezette be színes nyomatóin az új High Definition Color technológiát. A High Definition Color technológia az alábbi négy alapelemének köszönhetően biztosít egyedülálló színes nyomtatási minőséget: 1 - Nagy felbontású LED nyomtatófejek, amelyek széles színskálát, nagy színmélységet és egyenletes színátmeneteket biztosítanak; 2 - Az OKI Printing Solutions egymenetes, egyenes vonalú papírtovábbító rendszere, amely kategóriájában a leggyorsabbá teszi a C8600-as nyomtatót, ugyanakkor a hordozók rendkívül széles skálájának megbízható használatát is lehetővé teszi; 3 - A mikrofinomságú nagy felbontású (High Definition) festék segítségével közönséges irodai papírra is kiváló minőségű nyomatokat készíthetünk; 4 - Végül a beépített Nyomtatóvezérlő Rendszer gondoskodik az egyes elemek tökéletes együttműködéséről, és ezzel egyszerű, hibátlan nyomtatást biztosít. Az új C8600-as A3-as kompakt nyomtatóval könnyen elkészíthetőek a látványos üzleti folyamatábrák, összetett táblázatok és kimutatások, képek, grafikák, ütemtervek, plakátok és térképek. Bővíthető papíradagolója még több lehetőséget biztosít a papírok kezelésére, így 930 oldalra növelve a nyomtató a kapacitását. A kétoldalas „duplex” nyomtatás lehetőségének köszönhetően kétoldalú füzetek nyomtatására is képes, így hatékonyan megduplázza a papírkapacitást, s egyidejűleg csökkenti a papírfelhasználást.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.