Hetedik éve van a csúcson az SAP

|

Az SAP AG bejelentette, hogy hetedik, egymást követő évben is a leginkább fenntartható szoftvercégként rangsorolta a Dow Jones listája.

E listát elsőként 1999-ben állították össze azzal a céllal, hogy iránytűként segítse a befektetőket. A 2013-as indexben a 21 főbb mérőszám közül 15-ben a szektor legjobb eredményét érte el az SAP. Ezek közé tartozik pl. az ellátási lánc menedzsment, a környezeti beszámoló, a klímastratégia, a munkaügyi gyakorlatok. Az ide kapcsolódó jelentés kiemeli, hogy 2012-ben az SAP AG kiadta az első integrált jelentését, mely aláhúzza a fenntarthatóság üzleti stratégiába, és üzleti modelljébe való felemelését. Egyben elismeri a szoftvercég belső működést célzó hatékonyságnövelő lépéseit, a munkatársai megtartását célzó programjait, valamint a társadalmi felelősségvállalási erőfeszítéseket. Tavaly az SAP 1200 non-profit szervezet számára adományozott megoldásokat, és több mint 130 000 önkéntes munkaórával segítette az ígéretes fiatal vállalkozókat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.