Hétvégén kezdődik Magyarország legnagyobb üzleti-informatikai rendezvénye

|

Több mint 700 résztvevőjével hazánk legnagyobb üzleti-informatikai rendezvényét szervezi Tihanyban az SAP szoftvercég. A szeptember 12-14. között zajló konferencián az SAP ökoszisztéma tagjai (ügyfelek, patnerek, fejlesztők, tanácsadók) tartanak előadásokat arról, miként növelhető egy cég versenyképessége különböző szoftvermegoldásokkal. Az SAP World Tour rendezvénysorozat magyar állomása egyben a régió legnagyobb SAP konferenciája.

A szakmai programok között hangsúlyosan szerepel az ügyfélkapcsolat-menedzsment (CRM), üzleti intelligencia rendszerek bemutatása, bevezetések során szerzett tapasztalatok átadása. A résztvevők, akik főként közép-és nagyvállalati vezetők, emellett a legjobb iparági gyakorlatokról, valamint számos újdonságról hallhatnak a szoftvercég világából. Ennek során külön szekció foglalkozik a közösségi CRM lehetőségekkel, azaz miként tudnak a vállalatok a közösségi médiában zajló eseményekre reagálni, ezeket lekövetni ügyfélkapcsolat rendszerükben. Az SAP ökoszisztémájában itt debütálnak a Sybase megoldásai, azaz miként lehet összekötni az okostelefonokban rejlő lehetőségeket az üzleti szoftverekkel. Az SAP rendezvényén emellett szabadidős programok, valamint ismert keynote előadók, és zenekarok is színesítik a programot. Hétfő délelőtt Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezetőjének, kedd délelőtt pedig Mocsai Lajos kézilabda edző, Giró-Szász András, Török Gábor politológusok előadása, pódiumbeszélgetései lesznek. A szórakoztatásról vasárnap este a Back II Black, míg hétfő este a Presidance gondoskodik.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.