Hogyan lehetséges a gyártási folyamat felügyelete?

|

Az Axis hálózati videó megoldások segítségével a gyártás valamennyi fázisa felügyelhető és a rögzített adatok, információk az adott vonalkódhoz kapcsolhatók.

Egy termelő üzemben, valamennyi tétel, ami átmegy a gyártás különböző fázisán egyedi vonalkód azonosítót kap. Azután minden összeszerelt terméket alaposan megvizsgálnak minőségi szempontból. A felfedezett hibákat ezután elektronikus úton társítják az adott vonalkódhoz. A fejlett ellenőrző rendszer használatával, a gyártósorra irányított valamennyi analóg kamera videójelét párhuzamosan össze lehet kapcsolni és hozzá lehet kötni egy AXIS 2400 videószerverhez. Ezáltal az alkalmazottak a gyár bármelyik munkaállomásról meg tudják nézni valamennyi kamera képét, és nem csak a kezelőszoba monitorán. Ha kiegészítjük egy AXIS 2420 hálózati kamerával a rendszert – ami a minőségi ellenzőrzést felügyeli – a megoldást úgy módosíthatjuk, hogy digitális képet is hozzáadhatunk minden megfigyelt termékhez. Ezen rajta van az időbélyeg, a vizsgált termékek sorozatszáma. Ezeket az információkat elektronikusan tárolják az adatbázisban. A digitális képeket a kezelőszobában ugyanazon a harddisken tárolják vagy választhatóan letölthetőek a hálózat bármelyik szerverére. A hálózati kamerák és videó szerverek digitális képei elérhetőek a központ által is Interneten keresztül. Így a felügyelő a gyárban történő komoly hibákat egyszerűen vizsgálhatja és tanulmányozhatja. További információ: ASPECTIS Kft. 1158 Budapest, Késmárk u. 11-13., Tel: 1-414-1022, info@aspectis.hu, www.aspectis.hu

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.