Hosztolt eszköz-menedzsment és iPhone támogatás az Afaria 6.5-ben

|

A Sybase megjelentette piacvezető mobileszköz-menedzsment platformjának új verzióját, amellyel immár az iPhone platform is menedzselhető, lehetővé teszi továbbá a hosztolt (multi-tenancy) környezet kialakítását, és támogatja a Nokia Device Encryption használatát.

Az amerikai szoftvergyártó mobil megoldásainak kulcskomponense az Afaria, amely lehetővé teszi a vállalatok, szervezetek számára, hogy heterogén platformú mobil-eszközparkjukat menedzseljék, és szavatolják az azokon tárolt adatok biztonságát. A Sybase a piac igényeinek megfelelően az Afaria új verziójába olyan funkciókat tett bele, amely révén IT szolgáltatók központilag menedzselhetik több vállalat eszközeit (multi-tenancy), másrészről tovább bővítette az eszköz által támogatott platformok és funkciók listáját. A legfontosabb újdonságok: * Multi-tenancy infrastruktúra: egy Afaria szerverrel/szerverparkkal több vállalat vagy több telephely kiszolgálása. * iPhone támogatás: over-the-air kliens kiajánlás (provisioning), tanúsítvány alapú policy menedzsment, konfiguráció távmenedzsment * Alkalmazás-menedzsment: bizonyos alkalmazások tiltása (backlist), illetve engedélyezése (whitelist) Windows Mobile eszközökön * Symbian biztonsági funkciók: data-at-rest típusú titkosítás, eszközzárolás (lockdown) távolról * Policy-alapú eszközmenedzsment modell * Beépített tűzfal és víruskereső az eszközökön * Open Mobile Alliance Device Management (OMA DM) támogatása > Bővebb információ az Afariáról

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.