HP Networking termékek az EASTRON kínálatában

|

Az EASTRON kínálatában ezentúl a HP Networking termékei is elérhetők, ez komplett hálózati megoldást jelent a PLC-től az ERP-ig. Az új partnerségünknek köszönhetően ezentúl teljes, a vállalati igényeket 100%-ban lefedő hálózati infrastruktúrát tudunk biztosítani két, a világ élvonalába tartozó gyártó (HP és Hirschmann) termékeire alapozva.

A HP Magyarország budapesti mérnökcsapatával szorosan együttműködve lehetőségünk nyílik a két platform közötti teljes együttműködés megvalósítására, igény esetén egyedi konfigurációk előzetes próbájára. A Hewlett-Packard Networking termékei a vezetékes- és vezeték nélküli hálózati kommunikáció legkorszerűbb technológiáit képviselik. A termékpaletta lefedi a szervezeten belül felmerülő kommunikációs igények teljes palettáját, a belépő szintű eszközöktől a gerincvonali megoldásokon át a behatolás megelőzésig. Ezen felül a rendszer-felügyeleti megoldások teszik a lehető leghatékonyabbá az üzemeltetést. A vállalati akvizíciók során létrejött ProCurve, 3Com és H3C és TippingPoint kombinált portfólió kiterjeszti és felgyorsítja a konvergált infrastruktúra stratégia megvalósítását. A termékpalettában megtalálható eszközök: • Switch-ek belépő szintű, nem-menedzselt switch-ek smart managed switch-ek blade switch-ek moduláris és fix kiépítésű L2 switch-ek moduláris és fix kiépítésű L3, ill. multi-layer switch-ek • Router-ek fix kiépítésű router-ek moduláris router-ek • Wireless megoldások Access point-ok WLAN controller-ek WLAN router-ek WLAN bridge WLAN biztonsági eszközök • Biztonsági eszközök Intrusion Prevention Systems (IPS) és Threat Management Systems (TMS) eszközök Biztonsági menedzsment eszközök Core controller-ek Tűzfalak • Unified communication eszközök VCX Unified communication platform IP telefonok Voice alkalmazások VoIP gateway • Hálózat felügyelet Hálózatfelügyeleti alkalmazások WLAN felügyleti/biztonsági eszközök Hálózat felügyeleti/biztonsági eszközök

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.