Idén is a Xeroxé a Superbrands és a Business Superbrands díj

|

A Xerox ismét elismerésben részesült: a márka 2010-ben is megkapta a Superbrands és a Business Superbrands díjat.

A Xerox, a világszerte ismert és elismert üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő vállalat idén is elfoglalhatta méltó helyét a vezető hazai márkák között a Superbrands és a Business Superbrands díjak elnyerésével. A Superbrands díjak közül a Superbrands díjat hatodik, míg a Business Superbrands díjat harmadik alkalommal osztotta ki a vezető marketingkommunikációs szaktekintélyekből álló független zsűri, és a Xerox minden egyes alkalommal elnyerte az elismerést. A jól ismert Superbrands díj mellett a nemzetközi piacon már évek óta meghatározó Business Superbrands-et azok a márkák kaphatják meg, amelyek kiemelkedően szolgálják ki üzleti ügyfeleiket. A programot megvalósító valamennyi országban kiemelt szerep és felelősség hárul a zsűrire. Éppen ezért a megmérettetés szervezői kizárólag nagy szakmai tekintéllyel rendelkező személyeket kérnek fel arra a feladatra, hogy saját tapasztalatuk és szaktudásuk alapján kiválasszák a Superbrands elismerésre érdemes márkákat. A díjra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így az a márkák valódi értékét tükrözi vissza. „Mind a Superbrands, mind a Business Superbrands díj elismerése és kézzel fogható bizonyítéka annak, hogy a Xerox működését alapjaiban határozza meg az ügyfélközpontúság és a törekvés arra, hogy minden tevékenységünket a lehető legmagasabb színvonalon végezzük ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. Örömmel tölt el minket, hogy ez irányú elkötelezettségünk a piac számára is nyilvánvaló. Elhivatottságunkat az innovációk iránt mi sem bizonyítja jobban, minthogy tavaly 906 darab technológiai újítást szabadalmaztattunk. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy vállalatunk elismerésében szerepet játszott, hogy legfőbb értékünknek az embert, a Xerox munkatársait tartjuk” – mondta el Lipták Zalán, a Xerox Magyarország szolgáltatási igazgatója.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.