Infrastructure Patrol - Infrastruktúra nyilvántartás felsőfokon

|

Az ATIGRIS Infrastructure Patrol - az ITMap továbbfejlesztéseként - a hardver- és szoftvereszközök konfigurációjának vállalati szintű központi nyilvántartására kialakított megoldás.

Infrastructure Patrol - Infrastruktúra nyilvántartás felsőfokon Az ATIGRIS Infrastructure Patrol - az ITMap továbbfejlesztéseként - a hardver- és szoftvereszközök konfigurációjának vállalati szintű központi nyilvántartására kialakított megoldás, melyet az Atigris nagyvállalati ügyfelei számára készíttetett el. Az ATIGRIS Infrastructure Patrol a komplett nyilvántartás mellett természetesen alkalmas az informatikai üzemeltetési feladatok és felelőseik lekérdezésére, de kinyerhetők a rendszerből az informatika és a szolgáltatásait igénybe vevő üzleti területek közötti szolgáltatásszint-szerződésekhez kapcsolódó mutatók értékei is. Az ATIGRIS Infrastructure Patrol bevezetése minden esetben testreszabással kezdődik, hiszen figyelembe kell venni az Ügyfélnél meglévő egyedi jellegzetességeket. Első lépéseként rendszermérnökeink az Ügyféllel együttműködve meghatározzák azoknak a kérdéseknek a körét, melyekre a rendszernek választ kell adnia, azaz az infrastruktúra milyen elemeit, azok közt milyen kapcsolatokat, és az elemekről milyen információkat tartson majd nyilván a rendszer. A kérdések alapján közösen építjük fel azt a modellt, amivel a kezelni kívánt infrastruktúra és szolgáltatások, szolgáltatási szintek leírhatók. Az új szolgáltatás bevezetési projekt kereti közt vásárolható meg, tekintettel a szoftver egyedi voltára. Az ATIGRIS Infrastructure Patrol bevezetése során az Atigris szakemberei az összegyűjtött információk megjelenítését az ügyfeleknél már telepített Üzemeltetési Portál megoldásba is integrálni képesek, így egy egységes keretrendszerbe foglalható az adott nagyvállalat üzemeltetése. Az Üzemeltetési Portál kialakítása így lehetővé teszi, hogy az új szolgáltatás által összegyűjtött információkra a rendszer üzemeltetői azonnal reagálhassanak, így még hatékonyabbá téve a rendszer preventív felügyeletét.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.