Instant plottercsomagok, másfél nm-re

|

Az Océ 2010-es All-in-One portfólióját, amely egy-egy multifunkciós, szélesformátumú fekete-fehér és színes rendszert, valamint egy professzionális nyomtatásvezérlő szoftvert tartalmaz 4 közös előny hívta életre:

Egy egység, helytakarékos megoldás Egy kezelői felület, ami időt takarít meg Egy hálózati csatlakozás, ami csökkenti az IT költségeket Egy beszállító mindenre A fekete-fehér Océ PlotWave 300 multifunkciós berendezés 1 és 2 tekercses, LED lézer technológiája megbízható, nagy (2,3 A0/perc) sebessége biztosítja a hatékony nyomtatást-másolást és szkennelést kis és közepes mérnökcsoportok számára. A tintasugaras, szintén multifunkciós Océ ColorWave 300-al egyaránt olcsó fekete-fehér és színes rajzok készíthetők. Termelékenységét többek között 40 mp/A0 színes nyomtatási sebessége garantálja, amelyet a nyomtatás közben elvégezhető tekercs- és tintacsere, valamint a párhuzamosan több munka elvégzésére alkalmas kiépítés– nyomtatás/szkennelés - tovább fokoz. Az Océ Repro Desk Studio nyomtatásvezérlő szoftver egyik legnagyobb előnye, hogy a beállítások követésével valódi nyomtatási képet mutat, megelőzve ezzel a sok felesleges selejt kinyomtatását, amellyel havi több ezer forintot lehet megtakarítani. Az Océ All-in-One termékportfóliója kiváló lehetőséget biztosított arra, hogy az Océ két instant plottercsomagot dolgozzon ki, amelyben egy ingyen poszternyomtató és egy alig fél milliós hajtogató kapott helyet. A fekete-fehér és a színes csomag teljeskörű dokumentációs rendszer kiépítését teszi lehetővé, miközben a beruházás azonnali, hosszú távon több százezres megtakarítást garantál.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.