Intel “Connect with Centrino” minősítés a NETGEAR-nek

|

A NETGEAR technológiailag fejlett márkás hálózati termékek világméretű forgalmazója bejelentette, hogy a RangeMax NEXT Wireless-N Router néven futó terméke elnyerte a szigorú tesztsorozatokhoz kötött “Connect with Centrino” minősítést az Intel-től.

A Netgear RangeMax NEXT Wireless-N Routerei (WNR834B és WNR854T) sikeresen vizsgáztak a teszteken: nemcsak kompatibilis, hanem interoperál is az Intel Next-Gen Wireless-N technológiával, amely a január végén jelent meg az Intel Centrino Duo –t használó notebookoknál. A NETGEAR RangeMax NEXT Wireless-N Routereket hónapokig tesztelték, otthoni és más közegben egyaránt. A tesztek bizonyították, hogy a NETGEAR routerek tökéletesen kompatibilisek az Intel Next-Gen Wireless N rendszerével. A hónapokig tartó tesztek kiterjedtek az eszközök működésének kiértékelésére, a más 802.11b/g kliensekkel és acces pontokkal való zavartalan működésre és a WiFi dead spot-ok kiküszöbölésének vizsgálatára egyaránt. - Az Intel azért hozta létre a szigorú teszteken alapuló minősítést, hogy ezáltal is biztosítsa az Intel Centrino Mobil technológia felhasználói számára a kiemelkedő minőséget otthoni vezeték nélküli hálózatukhoz. Azzal, hogy a NETGEAR végigcsinálta, és megfelelően teljesítette a teszteket, bizonyította elkötelezettségét a 802.11n draft standard adta lehetőségek kiaknázása irányában – mondta Dave Hofer az Intel wireless hálózatokért és mobil termékekért felelős igazgatója. - A szigorú “Connect with Centrino” programban való részvétel azon erőfeszítések eredménye, amellyel a NETGEAR bizonyította, hogy a jövőben a 802.11n adta nagy sebesség és megbízhatóság előnyeit minél több felhasználó élvezhesse, ugyanakkor pedig büszke rá, hogy az Intel-lel együttműködve, részese lehet a Wireless-N infrastruktúra népszerűsítésének – mondta Vivek Pathela a NETGEAR termékmarketing igazgatóhelyettese. A RangeMax NEXT a 802.11n kész termékek teljes körét kínálja: - RangeMax NEXT Wireless-N Router Gigabit Edition 10/100/1000 kapcsolóval (WNR854T) - RangeMax NEXT Wireless-N Router 10/100 kapcsolóval (WNR834B/M) - RangeMax NEXT Wireless-N ADLS 2+ Modem Router 10/100 kapcsolóval (DG834N) - RangeMax NEXT Wireless-N Notebook Adapter (WN511B/T) - RangeMax NEXT Wireless-N PCI Adapter (WN311B/T) - RangeMax NEXT Wireless-N USB 2.0 Adapter (WN121T) - RangeMax NEXT Wireless-N Access Point (WN802T) A RangeMax NEXT termékcsalád természetesen a NETGEAR-től megszokott további előnyöket is biztosítja: NAT és SPI tűzfal, sebezhetetlen WiFi biztonság, 64 és 128 bit-es WEP titkosítás, Wi-Fi Protected Access Pre-Shared Key (WPA-PSK és WPA2-PSK), DoS, IDS és DMZ a biztonságos játékhoz.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.