IOI, a költséghatékony és a biztonságos IT üzemeltetésért

|

Az ATIGRIS Informatika a Microsoft új Infrastruktúra Optimalizációs (IOI) modelljét felhasználva kíván nagyvállalati partnerei segítségére lenni...

Az ATIGRIS Informatika a Microsoft új Infrastruktúra Optimalizációs (IOI) modelljét felhasználva kíván nagyvállalati partnerei segítségére lenni az alábbi területeken: - Informatikai működési költségek erőteljes csökkentése a nem, vagy kevéssé menedzselt környezet felől a dinamikus, menedzselt infrastruktúra felé történő átalakítással; - Informatikai biztonság fokozása az IT rendszerfelügyelet nagymérvű automatizálásával; - Optimális licenszkihasználás biztosításával - A megvásárolt informatikai infrastruktúra finomhangolásával, annak tapasztalati tényeken alapuló optimális kihasználhatósága érdekében; A Microsoft Infrastruktúra Optimalizációs modellje valós nagyvállalati tapasztalatokon, iparági szabványok alkalmazásán és a Gartner által kidolgozott infrastruktúra érettségi modell elvein egy saját optimalizációs utat kínál a nagyvállalati partnerek számára. A modellt a valós életben az ATIGRIS egy többlépcsős folyamat során valósítja meg ügyfeleinél - mondta el Sali Róbert a cég vezérigazgató helyettese. Az első lépcsőben egy jól bevált és minden részletre kiterjedő kérdőíves felméréssel tájékozódni lehet az adott cég informatikai érettségi szintjéről, majd ennek alapján szükséges meghatározni a szükséges további infrastruktúra optimalizációs lépéseket. A költségek csökkenése az alábbi területek megfelelő működésével érhető el: - IT szabványok, szabályzatok és ellenőrzési funkciók kialakítása; - Biztonsági kockázatok csökkentése, többrétegű, a peremhálózat a kiszolgálók, az asztali számítógépek és az alkalmazások szintjén egyaránt működő védelem kialakítása; - Manuális, időigényes műveletek felváltása; A modell alkalmazásával az ATIGRIS célja, ügyfelei olyan Microsoft alapú infrastruktúrát alakíthatnak ki, amely dinamikus, illetve megfelelő eszközt ad az üzleti döntéshozók kezébe az adott cég hatékony irányításához és a versenyelőny megőrzéséhez. A modell segítségével az IT költségek teljes körűen szabályzásra kerülhetnek, az integráció a teljes rendszerre kiterjed, a mobil felhasználók pedig az irodában megszokott szinten lehetnek képesek az IT szolgáltatások kihasználására.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.