Iskolalátogatás: ecsetet ragadott az SAP

|

Az SAP Hungary alkalmazottai az anyacég nemzetközi jószolgálati programjának keretében a Jászberényi Belvárosi Általános Iskola Eltérő Tagozatánál vállaltak önkéntes munkát. Ennek során kerítés karbantartást végeztek, kerti bútorokat festettek, valamint kiürítették az iskola padlásterét, ahol egy új tantermet alakítanak ki.

A 20 munkatárs által végzett szombati munka hagyományosnak mondható: a mostani már a negyedik akció volt az elmúlt két év során, mikor a szoftvercég alkalmazottai a nemzetközi CSR program keretén belül segítenek a szép környezet megteremtésében, fenntartásában. A program lehetőséget biztosít a résztvevőket adó divízió munkavállalói számára Magyarországon, hogy évente kétszer önkéntes akciókban vegyenek részt aznapi munkájuk helyett. Az Európában több helyen (Berlin, Hamburg, München, St. Ingbert, Budapest) lezajlott különböző jószolgálati akciókban –az ún. SAPlings keretében- mintegy 400 alkalmazott járult hozzá non-profit szervezetek erőfeszítéseihez. Ezt az összefogást minden évben kétszer rendezik meg, melyre a cég bármely alkalmazottja, és azok rokonai, ismerősei jelentkezhetnek, földrajzi helytől függetlenül.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.