Ismét a legjobb bevezetéseket keresik

|

Idei évben is keresi a közép-kelet európai régió, köztük Magyarország legjobb üzleti szoftverbevezetéseit az SAP. Minden olyan szervezet jelentkezhet, melynél 2013. január 1. és szeptember 2.-a között indult el SAP rendszer.

A cégméret nem akadály, három kategóriában (kis, közepes, nagyvállalat) osztanak majd arany, ezüst, és bronz díjakat. A kategóriák legjobbjai kijutnak a következő, nagyobb fordulóra, ahol Európa, Közel-Kelet, Afrika vállalatai mérkőznek meg. A negyedik éve megrendezésre kerülő verseny célja változatlan. Olyan cégeket kíván elismerni, melyeknél a legmagasabb minőségben történt meg SAP szoftverbevezetés, eközben törekedtek a gyors, költséghatékony implementációra, és így komoly üzleti értéket teremtettek. A versenyen tavaly, és tavalyelőtt is díjaztak magyar vállalatokat. A GPS-es járműkövetéssel foglalkozó iData Kft., és a vérnyomásmérőket forgalmazó Hungimpex Kft. kapta meg az ezüst díjakat. A jelentkezéseket online módon lehet megtenni, november 29-ig, az SAP Quality Awards weboldalán, ahol a részletes feltételek is megtalálhatóak. A szervezők most is olyan ügyfélprojekteket várnak, melyek elismert módszertant követtek, professzionális projektmenedzsment övezte a bevezetést, és követték a szoftvergyártó 10 minőségi alapelvét. Jiri Synacek, az SAP közép-kelet európai minőségbiztosítási igazgatója szerint a megmérettetés kiváló lehetőség a bevezetést végző partnercégek elismerésére is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.