Ismét akciós FAS2020 belépő szintű tárolórendszerek!

|

Az év végéig három kategóriában hat különböző konfigurációban akciós áron vásárolható meg a FAS2020 termékcsalád, amely akár 68TB nyers kapacitásig bővíthető.

A FAS2020 termékek nagyvállalati képességekkel rendelkeznek: egységes architektúrájuk alapján képesek FibreChannel és IP SAN blokk alapú csatlakozásra, valamint közvetlen CIFS(SMB)/NFS fájlkiszolgálóként (NAS) működni; online deduplikációs képességükkel komoly tárhely megtakarítás érhető el; az alkalmazás és platform integrációs lehetőségek pedig a diszk alapú mentések és visszatöltéseket teszik lehetővé. A belépő szintű indulócsomag (1 kontroller, 6x500GB SATA), a nagy kapacitású (1 vagy 2 kontroller, 12x1TB SATA) illetve a nagy teljesítményű "virtualizációs" konfigurációk (2 kontroller, 12x300/600GB) különböző szoftver bővítményekkel érkeznek, legutóbbi szinte az összes NetApp funkcionalitással rendelkezik. A NetApp tárolóin a megvásárolt bruttó tárkapacitáshoz képest a hasznos tárhely akár a többszöröse is lehet, natív deduplikációs képessége, a RAID-DP™ lemezkezelés és a rugalmas tárhelykiosztás együttes használatával. Az üzleti alkalmazások magas rendelkezésre állását, folyamatos adatmentését a NetApp tárolók integrációs modulokkal segítik (Microsoft Exchange, SQL Server, Sharepoint), így leállás és szalag nélkül lehet akár több terabájtos adatbázisokat is menteni, klónozni, visszatölteni. A virtualizációs platformok (VMware vSphere, Microsoft Hyper-V) esetében a magától értetődő kompatibilitáson felül az egységes tárhely kezelés és a konzisztens pillanatfelvétel integrációval különbözteti meg magát a NetApp. A NetApp elsőként vezette be az egységes architekturát, így tárolói egyaránt képesek blokk alapú (FC/IP SAN) és file alapú NAS (CIFS/SMB, NFS) kiszolgálóként működni, akár egy időben is. Így a tárolási konszolidációt kezdheti nyugodtan az általában legnagyobb tárhelyet foglaló fájl szervereivel! Több telephelyes katasztrófa-tűrő rendszereket a NetApp FAS tárolók IP alapú replikációs képességeire könnyedén építhet már kis sávszélesség mellet is. Még a különálló szerverek belső lemezein tárolt adatokat is képes archiválni a megfelelő szoftver bővítménnyel. További részletek: www.storage-akcio.info

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.