Ismét Business Superbrands díjat nyert a magyar SAP

|

Harmadszorra nyerte el az SAP a legjobb hazai üzleti márkáknak kijáró elismerést

Az SAP Hungary Kft. idén harmadszorra nyerte el a Business Superbrands díjat. Az elismerést az üzleti szektor szereplői között osztja ki a program független, 18 fős szakértői bizottsága. A három éve létrehozott díjat az idei esztendőben is azon szervezetek kapták meg, melyek kiváló hírnévre tettek szert, és a „B2B” szegmensben tevékenykednek, azaz elsősorban más cégeket, vállalatokat szolgálnak termékeikkel, szolgáltatásaikkal. 2010-ben közel 250 márka kapta meg a Business Superbrands címet, melybe egyaránt beletartoznak a legnagyobb nyereségű hazai cégek csakúgy, mint azok – az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt – kisebb vállalkozások, amelyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak. Az SAP szoftvercég 2008 és 2009 után az idei évben harmadszorra részesült a megtisztelő elismerésben.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.