Ismét a legjobb munkahelyek között az SAP

|

Elnyerte az "Aon Legjobb Munkahely" címet az SAP Hungary Kft. Az Aon tanácsadó cég felmérésében több mint 62 000 munkavállaló vett részt, aki anonim módon számolt be arról, miként érzi magát a munkahelyén.

Ennek alapján alakult ki a legjobbak listája, amelyen az 1000 fő feletti vállalatok kategóriájában egyedüli IT-cégként szerepel az SAP Hungary Kft. Az üzleti szoftvercég duplázott e díjjal: korábban már megkapta e címet a 250-1000 fő közötti vállalat kategóriájában.

Ilyen egy legjobb munkahely
A vállalat erős növekedési pályán van, az elmúlt években több mint duplájára növelte munkatársai létszámát és árbevételét is. A dolgozók nemcsak a legújabb szoftvermegoldások kifejlesztésében, hazai bevezetésében, támogatásában vesznek részt, hanem más, nemzetközi projektekben is részt vállalhatnak, sőt, legjobb ötleteiket a vállalat felkarolja, segíti azok megvalósítását. Minden SAP-nál dolgozó munkatárs a saját maga által testre szabott karrierfejlesztésben részesül - ezt jelzi a vállalat "Bring everything you are, become everything you want" (Hozd mindazt, aki vagy, és válj azzá, akivé szeretnél) mottója is. Az SAP-s munkahelyi juttatások között szerepel a céges étterem, a konditerem (beleértve a különböző, pl. crossfit, spinning órákat is), a szauna, a kerékpáros munkába járás támogatása, a részvényopció is.

A mostani díj tovább erősíti az SAP munkaerő-piaci imidzsét, amelyet olyan elismerések jeleznek, mint például a "Megbízható Munkaadó", a "Magyarország Legvonzóbb Munkáltatója" vagy a "Magyarország Legkiválóbb Vállalata".

"Üzleti sikereink titka, hogy a digitalizációban segítjük a szervezeteket, hogy -SAP-s szóhasználatban- "intelligens vállalatokká" tudjanak fejlődni. Munkaerőpiaci sikereink alapja, hogy lehetőséget adunk munkatársainknak, hogy kiteljesedjenek a digitális korban"- húzta alá a díj kapcsán Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.