IT-szektorban dolgozik az év beszerzési menedzsere

|

Az SAP Hungary Kft. beszerzési vezetője, Ádám László kapta a 2011-es Év Beszerzési Menedzsere díjat. Az elismerést negyedik alkalommal ítélte oda a hazai szakmai szervezet- adta hírül a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság

A díj azokra a kiemelkedő munkát végző beszerzési szakemberekre irányítja a figyelmet, akik példaértékű gyakorlatokat vezetnek be, és tudásukat széles körben osztják meg a szakmában. Ádám László 2007-ben csatlakozott az SAP-hoz a helyi beszerzési szervezet vezetőjeként. Eredményei elismeréseképpen hamar beválasztották a szoftvercég globális tehetségprogramjába. Számos beszerzési eszközt ő honosított meg a elsőként régióban, valamint több innovativ módszert is kidolgozott. Nevéhez fűződik például a beszerzési rendszer bevezetése a dubai leányvállalatnál, az elektronikus kiválasztási modul világszintű oktatása, a helyi beszállítók zöldminősítése. A 42 éves, MBA-diplomás szakember családos, két gyermek édesapja. Hobbija a harcművészet, és a modellezés.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.