Itt a legújabb üzleti intelligencia csomag

|

Az SAP piacra dobta legújabb, 4.0-ás verziószámú üzleti intelligencia és vállalati információmenedzsment megoldáscsomagját. A SAP® BusinessObjects™ portfólió legújabb csomagja három év fejlesztéseit tartalmazza

Az új verzió tulajdonságai közé tartozik a valós idejű memória alapú adatfeldolgozás, a bármilyen mobileszközön elérhető üzleti intelligencia funkcionalitás, az üzleti adatokban és a közösségi médiában történő analízis. A portfólió kulcselemei között az SAP® BusinessObjects™ Data Services (bármilyen adatforrás konszolidációja), SAP® BusinessObjects™ Information Steward (adatforrások minőségi ellenőrzése), SAP® BusinessObjects™ Event Insight (IT-rendszerekben bekövetkező események tömeges elemzése), SAP® BusinessObjects™ Business Intelligence (önkiszolgáló platform) szoftverek állnak. A 4.0-ás verzió 21 nyelven- köztük magyarul- érhető el. Az üzleti intelligencia csomag elődjéhez képest jelentősen fejlett szemantikus réteggel rendelkezik, mellyel mindenféle adattípussal megbirkózik, közte a valódi többdimenziós forrásokkal is. A termékek egységesített felületet kaptak, mely így a felhasználói élményt- és magabiztosságot is emelik. Az új csomag támogatja a modern, 64-bites architektúrát, és a virtualizációs környezeteket is, valamint mindenfajta telepítési módon (on-premise, on-demand, on-device) működik. A megoldások a HANA infrastuktúrával képesek együttműködni, mellyel óriási mennyiségű adattömeget lehet pillanatok alatt elemezni. Az új, 4.0-ás üzleti intelligencia megoldást használja már például a Kanadai Nemzeti Vasúttársaság, a Hilti, és a Lionsgate médiavállalkozás is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.