Japán dizájn díj az OKI-nak

|

Az OKI Printing Solutions elnyerte a ‘Kiemelkedő Dizájn Díjat’, Japán egyetlen, minden részletre kiterjedő formatervezési elismerését. A kitüntetést az OKI a C3000-es sorozatú nyomtatók új generációjáért kapta.

Az OKI egy londoni formatervező céggel közösen találta és fejlesztette ki az új termékek formatervezési stratégiáját, amely jól kifejezi a vállalat márkaépítési törekvéseit, valamint az irodai környezet változó trendjeit. Az új C3000-es sorozat (amely 2006 májusában került a piacra) az első az OKI Printing Solutions termékei közül, amely ezt az új megközelítést tükrözi. A ‘Kiemelkedő Dizájn Díj’ zsűrije több mint 70 profiból áll – tervezők, építészek, szerkesztők és más szakemberek ítélik meg a díjat, amelyet az OKI-t megelőzően az Olympus 35 mm-es Single Lens Reflex fotógépe vagy a Honda személygépkocsija a Civic nyert el. A zsűri indoklása ezúttal a következő volt: “Az okos formavilág alatt megtalálható az összes szükséges funkció. A formatervezés kitűnően harmonizál az irodai környezettel.” “Az OKI-nál úgy gondoljuk, hogy egy vállalat védjegyeinek végső és legteljesebb megnyilvánulása maga a termék. Új formatervezési filozófiánk, amely a C3000-es sorozatban is testet öltött, három fő tulajdonság köré összpontosul: Egyszerű, Erős, Eszes. – E3” – tette hozzá Mikihiko Maeno, az OKI Data Corporation elnök-vezérigazgatója. “Egyszerű, mert a terméket könnyű használni, letisztult formatervezésével, megjelenésével tökéletesen illik a modern irodai környezetbe. Erős, amely azt jelzi, hogy a termék megbízható, jól terhelhető és Eszes, mivel a termék sajátos tulajdonságainak köszönhetően egyszerűvé teszi a színes nyomtatást. A megújult C3000-es sorozatban kiteljesedik az OKI által alkalmazott és továbbfejlesztett LED technológia, valamint a kutatásra és innovációra fordított állandó befektetés. A termék a maga nemében páratlan képességekkel bír, mindez stílusos és kompakt formába öltve. Terveink szerint az új formatervezési filozófiát fogjuk alkalmazni az összes leendő termékünkön” – nyilatkozta az elnök-vezérigazgató. Érdi-Krausz Gábor, az Oki Systems (Magyarország) Kft. ügyvezető igazgatója az elismeréssel kapcsolatosan hozzátette: „A mai kor fogyasztói igényei között igen fontos helyet foglal el a dizájn, a praktikusság és a megjelenés ötvözete. Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink nemcsak a technológia oldaláról, hanem a forma és kezelhetőség szempontjából is a legmagasabb minőséget nyújtják a magyar felhasználók számára.”

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.