Jobb Microsoft licensz kihasználást az Önkormányzatoknál!

|

Az Atigris Informatika nagy tapasztalattal rendelkező szakembergárdája vállalja, az önkormányzatoknál levő, nem használt Microsoft termékek bevezetését.

Az alábbi fenti szolgáltatások bevezetésének lehetőségét ingyenes személyes konzultáció keretében az önkormányzattal közösen megvizsgáljuk, és személyre szabott ajánlatban tájékoztatjuk a részletekről. A Microsoft Corporation az önkormányzatoknak a megvásárolt nagyvállalati licenszprogram részévé tette a Lync Server Standard és a Forefront Endpoint Protection kliens hozzáférési licenszeket is. Ez azt jelenti, hogy további díjfizetés nélkül a már kifizetett licenszek alapján jogosultak ezen szolgáltatások használatba vételére az önkormányzatok. Mire is alkalmasak ezek a szolgáltatások? - Lync Server: A lync szolgáltatás segítségével a dolgozók a szervezeten belüli videókonferencia és hanghívásokat bonyolíthatnak le az Interneten, lehetőség nyílik online értekezletek szervezésére, a szolgáltatás igénybevétel segítségével jelentősen csökkenthetőek az utazási költségek és könnyen, gyorsan szervezhetőek videókonferenciák a világ minden tájáról. - Forefront Endpoint Protection: Teljeskörű munkaállomás oldali vírusvédelmi és behatolás megelőző megoldás, mely a közismert vírusvédelmi rendszerek méltó alternatívája, így továbbiakban költségmegtakarítás érhető el, ha meglévő vírusvédelmét ezen szolgáltatás igénybevételére cseréli.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.