Június 30-ig még olcsóbbak a Microsoft magyar nyelvű termékei

|

2007. július 1-től a Microsoft a magyar nyelvű termékek árait átlagosan mintegy 7 százalékkal emelni fogja.

Az EU csatlakozáskor elkezdődött árharmonizáció következő lépéseként 2007. július 1-től a Microsoft a magyar nyelvű termékek árait átlagosan mintegy 7 százalékal emelni fogja. Az áremelés eredményeként a magyar és angol változatok ára közel azonos lesz. Így immár szinte többletköltség nélkül kihasználható a mennyiségi licensz konstrukciók keretében biztosított nyelvi átjárhatósági lehetőség. - Továbbiakban csak döntés és nem pénzügyi kérdés lesz, hogy angol, magyar vagy akár német változat kerüljön a számítógépekre - mondta el Karácsony Sándor, a legnagyobb hazai Microsoft partner, az Atigris Informatika kereskedelmi igazgatója. Nagyvállalati licensz konstrukciókban az eddigi korlátozott nyelv használatot lehetővé tevő kibővített nyelvek („EEL”) változat új szerződésben már nem választható július 1-től, új szerződésekben ettől kezdve mindenki számára biztosított lesz a többnyelvű „MUI” csomagok futtatása. 2007. Június 30-ig továbbra is a régi feltételekkel rendelhetők a magyar és „EEL” nyelvű termékek.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.