A Kaspersky minden versenytársát maga mögé utasította a Canalys viszonteladói csatornát vizsgáló értékelésében

|

A 2019. november 1-i eredmények szerint a vállalat lett a legjobb kiberbiztonsági szállító a viszonteladói csatornát vizsgáló elégedettségi felmérésben, miután másik 10 kiberbiztonsági szállítóval összehasonlítva a legmagasabb pontszámot érte el az összesítésben (75,8%).

A Canalys egy világszerte elismert független elemző cég. Az általuk készített "Worldwide Vendor Benchmark" viszonteladói csatornát vizsgáló értékelés azzal kapcsolatban ad támpontot, hogy mely szállítók nyújtják a legjobb szolgáltatást az egyes szektorokban (többek között például a kiberbiztonsági területén) a szolgáltatási jellemzők alapján. Az értékelés objektív módon hasonlítja össze a viszonteladói partnerprogramokat, azt vizsgálva, hogy milyen teljesítményt nyújtanak a szállítók az egyes kulcsfontosságú kategóriákban.

A Canalys az elmúlt 12 hónapra vonatkozóan általános teljesítményjavulást mért a Kasperskynál, miután a vállalat az előző évhez képest +7,7%-os pontszámnövekedést ért el. Az elemző cég "Worldwide Vendor Benchmark" értékelése szerint a Kaspersky ezúttal a következő kategóriákban érte el a legmagasabb pontszámokat: termékelérhetőség és kiszállítás (83,7%), valamint az együttműködés gördülékenysége (78,4%).

Az előző évhez képest a legnagyobb növekedést az akkreditációs és specializációs programok terén mérték (+9,9%). A vállalat emellett a partnerek kezelése (+8,7%), valamint az árrés-megőrzés és a jövedelmezőség (+8,7%) területén is hatékonyságjavulást ért el.

A Kaspersky folyamatos erőfeszítéseket tett az új partnerek megnyerése érdekében, továbbá azért is, hogy még több előnyt kínálhasson már meglévő és új partnereinek. E prioritások kezelését szolgálta többek között az új "Kaspersky United" partnerprogram bevezetése is 2019 elején. A Kaspersky United segítségével a programban részt vevő partnerek pénzre válthatják szakismereteiket és számos előnyre tehetnek szert a Kasperskyvel való együttműködésnek köszönhetően, sőt, tovább növelhetik szakértelmüket, oktatásban részesülhetnek, és marketing lehetőségek is megnyílnak előttük.

"A tény, hogy a Canalys viszonteladói csatornát vizsgáló elégedettségi felmérésében kiérdemeltük a rangos legjobb kiberbiztonsági szállítói elismerést, megerősít bennünket abban, hogy jó döntést hoztunk, amikor a partnerprogramunk fejlesztéséről és az abba való befektetésről határoztunk. A célunk nem csak az, hogy kielégítsük a partnereink igényeit, hanem a felhasználói élményt is tovább kívánjuk javítani, és ösztönzőket szeretnénk kínálni a velünk való együttműködéshez. Ezzel biztosíthatjuk a színvonalas szolgáltatások nyújtását, és elérhetjük, hogy partnereink megbízható kiberbiztonsági szállítóként tekintsenek ránk. A program soron következő jelentős fejlesztéseit 2020 elején jelentjük be" - mondta Alekszander Mojszejev, a Kaspersky üzleti igazgatója.

A teljes jelentés ezen az oldalon olvasható. A Kaspersky United partnerprogramjáról és arról, hogy miként lehet valaki a Kaspersky viszonteladói partnere, itt található bővebb információ. 

A Kasperskyről
A Kaspersky egy 1997-ben alapított globális kiberbiztonsági vállalat. A Kaspersky internetes fenyegetésekkel kapcsolatos tudását és biztonsági szakértelmét folyamatosan innovatív biztonsági megoldások és szolgáltatások fejlesztésére használja, hogy védelmet kínáljon vállalkozások, a kritikus infrastruktúra, a kormányok és a fogyasztók számára világszerte. A vállalat széleskörű biztonsági portfóliójába vezető végpont védelmi és számos speciális biztonsági megoldás és szolgáltatás tartozik, az összetett és fejlődő digitális veszélyekkel elleni küzdelem érdekében. Több mint 400 millió felhasználót védenek a Kaspersky technológiái, valamint 270.000 vállalati ügyfélnek segítenek megóvni azt, ami a legfontosabb számukra. További információ: www.kaspersky.com

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.