"Kétszer 100-as" az Outpost Security Suite Pro 2009

|

A nemrég magyarul is megjelent Outpost Security Suite Pro 2009 júliusban már több babért is szerzett. A Matousec.com tűzfal tesztjén 30 versenytársát utasította maga mögé. Ugyanabban a hónapban kártevővédelmi összetevője is jól vizsgázott, elnyerte a Virus Bulletin 100%-os minősítését. A brit szakperiodika szeptemberi tesztjén újabb 100%-os elismerést ért el.

A Virus Bulletin vizsgálata a független brit szaklap negyedévenként más-más platformon ismétlődő vírusvédelmi tesztje, amely immár tíz éve az informatikai biztonsági szoftverek etalonjának számít. A vizsgálat az interneten szabadon terjedő vírusokkal szemben teszteli a különböző védelmi programokat és csak azoknak adja meg a 100%-os minősítést, amelyek egyetlen egy kártevőt sem engednek át a mintából illetve nem adnak téves riasztást. A Virus Bulletin elismerésének elnyerése ma már alapkövetelmény a vírusvédelmi szoftverekkel szemben. Júliusban a Windows XP Service Pack 3 operációs rendszeren elemezték a víruskeresők működését. A Virus Bulletin mérnöke a következőképpen foglalta össze az Outpost Security Suite Pro 2009-ről a júliusi teszten kialakult benyomásait: "a termék simán és sziklaszilárd stabilitással működött, megfelelő, ha nem kiemelkedő sebességet felmutatva és tisztességesen lefedve a trójai tesztmintát. Ami pedig a szabadon terjedő kártevők mintáját és a kontroll mintát illeti, egyáltalán semmilyen probléma nem volt vele. Ezáltal könnyedén kiérdemelte a VB 100 elismerést. " (John Hawes, Virus Bulletin 2008. augusztus) Szeptemberben a Windows Server 2008-on gyötörték meg az antivírus alkalmazásokat. Az Outpost Security Suite Pro 2009 itt is az elvárt teljesítményszintet hozta, negyed év alatt ezáltal már a második 100%-os minősítést szerezve meg. Az elmúlt fél év során nagyon komoly fejlesztések történtek az Outpost termékek háza táján. Az új 2009-es verzió vírus- és kémprogramkereső motorját továbbfejlesztették, a kártevő-adatbázis pedig március óta 250 000 új bejegyzéssel gyarapodott. A siker mindezen tényezőknek együttesen köszönhető.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.