Kiemelten kezeli a KKV-k hálózati biztonságát a Zyxel

|

Hároméves UTM GOLD biztonsági licenc mellé egy Zyxel USG FLEX tűzfal jár ajándékba.

A Zyxel Networks, a világ egyik vezető biztonságos és felhőalapú hálózati megoldásokaz szállító vállalata, egy különleges promóciót indított, melynek keretében a vásárlók egy erőteljes teljesítményű tűzfalat kapnak ajándékba. Mostantól minden hároméves UTM GOLD biztonsági licenc vásárlása jár egy USG FLEX tűzfal is. A promóció 2023. december 31-ig érvényes, és a hivatalos Zyxel forgalmazókon keresztül vásárolt UTM GOLD licenszekre vonatkozik.

Ez egy új elem a Zyxel marketingjében és üzleti kommunikációjában, amivel a vállalat most lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy informatikai hardvereket és azokhoz kapcsolódó szolgáltatásokat előfizetéses alapon szerezzenek be. Ez sok vállalkozás számára hatékonyabb és kevésbé költséges megoldást jelenthet.

Az UTM GOLD licenc folyamatosan naprakészen tartja a Zyxel USG FLEX tűzfalak összes biztonsági komponensét, ideértve az antimalware, URL szűrő, antispam szűrő, IPS és sandbox funkciókat. A licenc emellett lehetővé teszi a távoli kezelést is a Nebula felhőplatformon keresztül. "A biztonsági megoldások gyorsan elveszítik hatékonyságukat és céljukat, ha nem frissülnek rendszeresen. Ezért főként a szoftverekre összpontosítunk az ügyfeleink hálózatainak folyamatos védelmének biztosítása során. A hardver pedig, amelyet ügyfeleink teljesen ingyen kapnak, képezi a szükséges alapot a megbízható és teljes körű védelem biztosítására a kiberfenyegetésekkel szemben" - mondta el Treso Tamás, a Zyxel Magyarország vezetője.

A fejlett Zyxel USG FLEX tűzfalak többrétegű védelmet biztosítanak a különböző külső és belső fenyegetések ellen. A rosszindulatú URL szűrő és az antimalware együttesen valós időben képes megakadályozni a kibertámadásokat egy biztonsági fenyegetéseket tartalmazó felhő adatbázissal, valamint e-mail biztonsági szolgáltatással és behatolás megelőzési (IPS) funkcióval. Az Application Patrol és a Web Filtering funkciók lehetővé teszik a hálózati rendszergazdáknak, hogy korlátozzák a nem kívánt alkalmazások használatát és az internethez való hozzáférést, míg a Sandbox szolgáltatás védelmet nyújt a nulladik napi támadások ellen. A Zyxel USG FLEX tűzfalak képesek vezérlőként is működni a vezeték nélküli hozzáférési pontokhoz, és biztosítják a Secure WiFi funkciót a távmunkában dolgozók számára távoli hozzáférési pontokon és biztonságos IPSec alagúton keresztül. Emellett a tűzfalak fejlett, kiemelten biztonságos távoli hálózati hozzáférést biztosítanak VPN-en keresztül, L2TP over IPSec, IPSec IKEv1, IKEv2 és SSL VPN lehetőségekkel.

A USG FLEX tűzfal a Nebula felhőplatform segítségével kezelhető, amely egy intuitív webes felületen, valamint egy mobilalkalmazáson keresztül is elérhető. Ez a felhőalapú kezelés lehetővé teszi a készülék telepítését távoli helyeken, valamint a hálózat karbantartását és felügyeletét, további költségek nélkül. A tűzfalak emellett támogatják a szokásos önálló módot is a helyi kezeléshez, a felhőplatform nélkül.

"Kiemelten kezeljük a kibervédelmet, ezért folyamatosan dolgozunk azon, hogy fejlett biztonsági megoldásainkat minél több vállalkozás és szervezet számára megfizethetőbbé tegyük. Ez a promóció kiváló lehetőség a vállalati hálózatok biztonságának jelentős növelésére, méghozzá a következő három évben folyamatosan frissülő, első osztályú hardverrel" - tette hozzá Treso Tamás.

A promócióban szereplő licenc típusok a LIC-GOLD-EU3Y01F, LIC-GOLD-EU3Y02F, LIC-GOLD-EU3Y03F és LIC-GOLD-EU3Y04F, a hozzájuk tartozó készülékek pedig az USG FLEX 100, USG FLEX 200, USG FLEX 500 illetve USG FLEX 700 tűzfalak.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.