Kiváló minőségű szkennelés alacsony áron a Xerox DocuMate® 742-vel

|

A Xerox Magyarország Kft. új, kiváló minőségű lapadagolós szkennert vezetett be a piacra. A 100 lap kapacitású automatikus dokumentumadagolót (ADF) alkalmazó Xerox DocuMate® 742 percenként 50 egy- vagy kétoldalas dokumentumot tud beszkennelni. A berendezés többféle méretű és terjedelmű dokumentum szkennelését támogatja egészen A3 formátumig, illetve 965 milliméter hosszúságig, így segítségével nagy mennyiségben dolgozhatunk fel formanyomtatványokat vagy szerződéseket.

„A DocuMate 742 számos irodai feladatot képes ellátni gyorsan és nagy mennyiségben” – mondta Borbás László, a Xerox Magyarország Kft. Irodai üzletágának igazgatója. „A berendezés egyforma szkennelési sebességet nyújt színes és fekete-fehér oldalak esetén is. A sokoldalú eszköz különböző méretű és súlyú dokumentumok kezelésére alkalmas, így plasztikkártya alapú igazolványokat vagy vastagabb dokumentumokat is beolvashatunk vele. A DocuMate 742 kiváló szkennelési minőséget kínál a különböző vállalati igényeknek megfelelően.” A DocuMate 742 Ultrasonic Double Feed Detection alkalmazásának köszönhetően rosszul behelyezett vagy összetűzött dokumentumok szkennelése során sem maradnak ki oldalak. A kis méretű műanyag kártyák és a nagyobb dokumentumok is könnyen betölthetők az automatikus dokumentumadagolóba és visszakereshető PDF-be vagy más dokumentumkezelői programba, például Xerox DocuShare-be vagy Microsoft SharePointba szkennelhetők. A Visioneer OneTouch® technológia segítségével a felhasználók egy gombnyomásra szkennelhetnek az előre kiválasztott helyre és az automatikusan alkalmazott gyakran használt fájlformátumban, számos beállítási lépést megspórolva ezáltal. A Visioneer OneTouch® segítségével kilenc programozott beállításban szkennelhetünk dokumentumokat az általunk megadott felbontásban, színben, méretben, formátumban a megfelelő mappába, mindössze egy gomb megnyomásával. A berendezéshez járó csomag tartalmazza a Nuance OmniPage Pro, a Kofax VRS, az EMC QuickScan Pro Demo, a Visioneer OneTouch Technology és a TWAIN szoftvereket, valamint a hitelesített ISIS és WIA drivereket. A Xerox DocuMate 742 szkenner a dokumentumokat azonnal kereshető PDF-fájlba szkenneli és egy gombnyomásra elküldi a Visioneer által támogatott ECM-alkalmazások bármelyikébe (Xerox DocuShare®, ScanFlow® Store, Docuware®, Microsoft SharePoint®, Kofax Ascent® Collection Server, EMC Captiva® QuickScan Pro®, FileBound®, Laserfiche®) és/vagy nyomtatókra, hálózati tároló rendszerekbe.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.