Kiválóság díjat nyert a ZyXEL

|

Fontos sikert könyvelhetett el a világ egyik vezető szélessávú eszköz-, és megoldásszállító vállalata: Taiwan Excellence díjjal ismerték el a ZyXEL Powerline terméksorozatának kiválóságát. A gyártó nem először kapta meg az elismerést, a korábbi években is díjazták termékeit.

A díj az innovatív értéket magában rejtő termékek rangos elismerése, a termék-innováció, dizájn és minőség kiemelkedő ötvözését jutalmazza. Az odaítélés során nagy hangsúlyt fektetnek az élvonalbeli termékek kreatív megalkotására, újszerű kialakítására és gyártási folyamatára is. A ZyXEL díjazott eszközcsaládjával kényelmesen és könnyedén kiaknázhatóak a modern internetkapcsolat által kínált lehetőségek. Főként azoknak az otthoni felhasználók egyedi megoldás, akiknek nem áll módjukban az otthonuk minden pontján kiépíteni a vezetékes internetkapcsolatot. Az egyszerűen használható, plug-and-play elven működő Powerline eszközök hozzásegítik a felhasználókat a különböző internetes alkalmazások magas szintű élvezetéhez az otthoni elektromos hálózatok intelligens átalakításával.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.