Kompakt méretben érkeznek a Sharp új, energiatakarékos mikrohullámú sütői

|

Két új, kompakt mikrohullámú sütővel bővül a Sharp háztartási gépeinek kínálata. Az R-20ST-E és az R-60ST-E modellek elektronikus vezérléssel és számos hasznos funkcióval rendelkeznek, ennek köszönhetően gyorsan, egyszerűen és energiatakarékosan készíthetők el bennük az ételek.

A Sharp 2013 tavaszán bemutatott új mikrohullámú sütői 20 literes kapacitással bírnak, kompakt méretüknek köszönhetően pedig elférnek még a legkisebb konyhákban is. Az új modellek 5 teljesítményfokozattal rendelkeznek, amelyek közül a legmagasabb 800 wattos. A készülékek használatát megkönnyíti a meghatározott termékek és ételek elkészítéséhez előre kialakított 8 különböző automata program is. A teljesítmény, illetve a főzési és grillezési idő (az R-60ST-E esetében) mindig az adott ételhez igazítható, így gyorsan az asztalra kerülhetnek az ételek. Az R-20ST-E és az R-60ST-E mikrohullámú sütők további praktikus tulajdonsága, hogy rendelkeznek „Expressz Főzés” és „Expressz Kiolvasztás” funkciókkal is, így az ételek elkészítési és kiolvasztási ideje is rendkívül gyors lehet. Mindkét új mikrohullámú modell rendelkezik energiatakarékos OFF funkcióval, ennek köszönhetően készenléti módban a készülékek fogyasztása még az egy wattot sem éri el. Ár: R-20ST-E: kb. 29. 990, - FT R-60ST-E: kb. 34. 990, - FT A Sharp Electronics vállalat A Sharp Electronics Europe a japán Sharp Corporation leányvállalata. A Sharp egyedülálló szórakoztatóelektronikai termékek, berendezések, hálózatba kapcsolt multifunkciós irodai megoldások, napenergia megoldások, LED-es világítás, mobil kommunikációs és információs eszközök nemzetközi fejlesztője. Vezető márkái az AQUOS ® LED TV-k, az Insight ® Microwave Drawer® sütők, Notevision ® multimédia projektorok és a Plasmacluster légtisztítók.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.