Konferencia: IT projektek tervezése vállalati szinten

|

A Sybase konferenciát szervez a vállalati szintű tervezés (Enterprise Architecture) és a hatékony IT témakörben június 4-én a Ramada Plaza Budapest hotelben. A vállalati szintű tervezés (Enterprise Architecture) szerepe egyre fontosabb a vállalatok életében, az üzleti igényeket a lehető leghatékonyabban kell az IT architektúrákra átültetni.

A Sybase által rendezett konferencián előadást tart David Dichmann, a Sybase vezető termékmenedzsere, a téma nemzetközi szakértője; Rafal Jablonka, a brit Architecting the Enterprise konzultációs cég TOGAF szakértője; valamint Vinczellér Gábor, az AAM Technologies szakembere. A konferencián David Dichmann előadásában az adatmodellezéstől a vállalati szintű tervezésig (EA) vezető utat mutatja meg. A vállalatok jelentős része már meghonosította és használja az adatmodellezést, ami alapot kínál az alkalmazások, vállalati infrastruktúra-tervezéshez. A már használt módszerek alapján, erre a tudásra építve be lehet vezetni más területeken a modellezést, tervezést, és el lehet jutni a teljes körű vállalati szintű tervezéshez. Rafal Jablonka a TOGAF tervezési módszertanról ad átfogó képet. Előadásának célja, hogy bemutassa a módszertan nemzetközi elterjedésével, bevezetésekkel kapcsolatos tapasztalatokat, megismertesse a hallgatóságot módszertan alkalmazásának és vállalaton belüli elterjesztésének fontos lépéseivel. Vinczellér Gábor az AAM Technologies TOGAF bevezetéssel kapcsolatos hazai tapasztalatait osztja meg, bemutatja a módszertan egyes részeinek gyakorlati alkalmazását. A konferenciára a szervezők elsősorban fejlesztési vezetőket, CIO-kat, architekteket és IT stratégiáért, infrastruktúrákért felelős szakembereket várnak. A rendezvényről bővebb információ a Sybase Magyarország honlapján a http://www.sybase.hu/event címen található.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.